Transparent

Har du ekstra meget lys i pæren? 💡

Så har vi måske et studiejob til dig

?

IT-studiejob

Vi kunne godt skrive, at vi har byens fedeste studiejob. Det gør vi dog ikke. For det første ved vi ikke med 100% sikkerhed, om det er rigtigt. For det andet er det heller ikke lige vores stil at skrive sådan. For det tredje, så vil sådan en overskrift ikke fange den person, som vi faktisk er interesseret i.

 

HVORFOR SKAL JEG SØGE?

Hos IPW laver vi software til ledelsessystemer. Det lyder noget mere støvet, end det i virkeligheden er. Blandt vores medarbejdere har vi mange dygtige, erfarne softwarearkitekter, softwareudviklere, designere og it-supportere, som vi roligt kan kalde eksperter inden for deres felt.

Men vi kan jo selvfølgelig ikke blot blive ved med at dyrke de samme eksperter. Det er klart. Vi skal altid sørge for at hente nye ind i vores fag. Det gør vi blandt andet gennem studiejob, hvor kommende eksperter kan hjælpe os med nogle af de mange blandede opgaver, der altid opstår i dampen, når hverdagens store heksekedel koger.

Vi kalder dem normalt juniorudviklere og it-assistenter. Det afhænger lidt af, hvad de er bedst til. I praksis bliver de it-blæksprutter, go-to-guys, problemløsere og ofte også dagens helte i skysovs, når noget skal fikses.

Nu har vi ledige pladser til nye, der gerne vil lære om de fantastiske ting, vi beskæftiger os med.

 

HVAD SKAL JEG VÆRE FOR EN FISK?

Du har stor interesse og sans for både it og programmering. Du skal have meget kraftigt lys i pæren og ikke være bange for at bruge det. Du er god til på egen hånd at sætte dig ind i nye ting. Du er god til at finde ud af, hvorfor noget ikke gør, som du forventer. Du har stor tålmodighed, et roligt væsen og vil kunne trives fint med varierende opgaver, der kan stille store krav til dit intellekt.

Hvis du synes, at det lyder lidt som dig – også selvom du er for beskeden til at sige det højt – så er det måske dig, vi leder efter.

 

HVAD SKAL JEG LAVE?

Vores studiemedhjælpere har i tidens løb haft fingrene i mange ting. Vi kan da opremse i én uendelighed. Fx PHP, SQL-databaser, Javascript, Visual Studio, Photoshop, videoredigering, WordPress, Gotomeeting, Surveymonkey, Ubuntu, e-conomic, dokumentgenerering, servertools, websitedesign, Docker, Zendesk, Excel-formler, Jira, Slack, Trello, salgsredskaber, netværk, Remote Desktop, git, dashboarddimser, BI-rapporter, emailnotifikationer, integrationer og datakonvertering – bare for at nævne nogle få. Vi har også projekter i dataanalyse, machine learning, bæredygtighed, teknologiscreening, prototypeudvikling og meget andet. Det vil i høj grad være dine talenter og interesser, der afgør i hvilken afdeling, vi bedst kan anvende dig.

 

SKAL JEG KUNNE DET HELE?!?

Det betyder ikke så meget, hvad du allerede kan af ovenstående. Det, der betyder mest, er faktisk, at du har rigtigt meget lyst til at lære og er i stand til det. Også på egen hånd. Vi er et helt team bag dig. Vi vil selvfølgelig både lære fra os og hjælpe dig, hvis du sidder fast, men dine evner til selv at kunne opsøge viden og finde løsninger er afgørende. Er dit talent til det, så kan vi tilbyde et job med ganske mange fremtidsmuligheder.

Måske er du i gang med studier, og vil have et interessant arbejde ved siden af. Måske er du imellem studier, eller bliver det inden så længe. Du skal helst kunne arbejde mindst 10 timer om ugen – selvfølgelig under hensyntagen til dine studier. Arbejdet foregår fortrinsvis på vores kontor i Kolding. Vi kan bruge dig lige så snart, du kan. Men vi venter gerne på de rette.

Vi er ikke bange for at sige, at vi har en af byens hyggeligste arbejdspladser med gode kolleger, god humor og god kaffe. Ja også kakao, hvis du er mere til det. Og masser af det hele. Men tag ikke fejl. Det er ikke en hyggepraktik, vi tilbyder. Vi arbejder seriøst og målrettet, og der skal hyppigt tænkes grundigt, så det knager over det hele.

 

Du bør i øvrigt nok heller ikke være allergisk over for kage.

 

HVAD SÅ NU?

Lyder det som noget for dig? Så fortæl os, hvorfor det er dig, vi har manglet hele vores liv. Spar ikke på beviserne.

 

Skriv til Jan H. Andersen, CTO, på jha@ipw.dk.