Transparent

Vores bedst bevarede hemmelighed er …

Vidste du?

01/07-2021

Hosting!

Den seneste tid har flere af jer kontaktet os for at høre, om vi tilbyder hosting af IPW. Derfor er det gået op for os, at nogle ved det, men mange ved det ikke. å lad mig skynde mig at slå fast: Ja, vi tilbyder hosting af IPW!

Faktisk er vi, hos IPW, eksperter i at hoste vores egen software, og vi har en stilfærdigt storslået løsning, der hoster et stærkt stigende antal kunder. At holde dét bag dobbeltlukkede døre er jo en skam. Dine data forbliver dog naturligvis bag lås og slå.

Hosting af IPW – fortalt ultrakort:

  • Specialiseret cloud-løsning rettet mod IPW – en enkel og overbevisende omkostningseffektiv abonnementsløsning, der giver nem adgang til vedligehold.
  • Tidsbesparende og bekymringsfrit – Med administration og drift hos IPW undgår du unødige bekosteligheder og besværligheder med egen server eller andre IT serviceleverandører.
  • Sikker hosting i Frankfurt hos Equinix – en verdensomspændende datacenterleverandør, som leverer datasikkerhed efter verdens højeste standarder. Et Kinderæg af tryghed.

 

Er det besværligt at flytte min hosting til IPW?

I stort set alle tilfælde: Nej!

Medmindre du har engageret dig i et helt vildt kompliceret setup er det ganske uproblematisk.

 

Hvad hvis jeg vil i gang nu (selvom jeg har absurd travlt)?

Så kontakt IPW’s supportafdeling på support@ipw.dk. Så laver de flinke IT supportere en plan for overførsel og sørger for de nødvendige aftaler til at sætte din hosting på automatpilot.

Det har sjældent været så tilfredsstillende at afkrydse en opgave 🙂

 

Vil du vide mere?

 

Du kan også læse mere om IPW Hosting her.

Artikelbillede 2

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.