Transparent

?

”IPW har ensartet vores kvalitetsledelse på tværs af selskaber og er nemt at bruge for alle.”

Abena Produktion A/S

IPW er blevet fundamentet for produktionen her i Aabenraa. Samtidig fungerer det som indgangsportal for både os og vores lokale selskaber.

Vi har hos Abena Produktion valgt at bruge IPW på to niveauer: Dels som en åbningsside for de ansatte hos Abena Produktion, der giver adgang til de samme, ensartede værktøjer, der nemt kan tilpasses den enkelte afdelings behov. Derudover udgør IPW nu fundamentet for al kvalitetsledelse i produktionen, hvor blandt andet vores mange certifikater og arbejdsinstruktioner ligger nemt tilgængelige for samtlige medarbejdere.

Før sendte vi mails rundt med information om rettelser. Nu har vi al dokumentstyring på plads. De rigtige medarbejdere får besked. Vi kan gå tilbage og se hele ændringsstyringen, og alt bliver husket. Det er fagre nye verden – også fordi det er nemt både at bygge op, lægge data ind og arbejde i. En ting, der giver stor værdi for os, er bemandingsplanen, som er specielt udviklet til os. Når medarbejderne stempler ind, kan de for eksempel se, hvilken maskine de skal arbejde ved, og om de skal forbi deres leder for en snak. Her har vi også det fulde overblik over den enkelte medarbejders kompetencer og ressourcer.

Det fine ved IPW er, at alle medarbejdere er glade for at bruge systemet. Også dem der ikke er vant til at arbejde med en PC til dagligt. De har taget enormt godt imod det, for de oplever, at de ikke kan gøre noget forkert. Eller komme til at slette noget. Det er trygt. Nu kommer de selv og siger ”Kan vi ikke godt få dét og dét lagt ind.” Og her er det rart at have IPW i ryggen. Hvis noget ikke kan klares med en almindelig formular, så bygger de dygtige IPW-folk det bare.

 


Abena A/S er en dansk, familieejet produktions- og handelskoncern, der udvikler, fremstiller og markedsfører mere end 25.000 kvalitetsprodukter i over 80 lande verden over. Abena har ca. 1.800 medarbejdere og har hovedsæde i Aabenraa, hvor også datterselskaberne er placeret.

www.abena.dk

 

 

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.