Transparent

“Det er dejligt selv at kunne opbygge præcis det, vi har behov for i IPW”

Christian M. Sørensen, Digitalization Manager, FIPROS A/S & AB

FIPROS

IPW er blevet kernen i FIPROS produktionskæde. Alle vores medarbejdere bruger det, og vi tilpasser løbende til det aktuelle produktionsflow.

Da vi fik IPW, havde vi et hav af dokumentation, men vi brugte den nye start til at skære ind til benet og skrive det hele om. Nu omfatter systemet alt fra varemodtagelse, produktionsinstruktioner, certificate of conformity, vareafsendelse, afvigelser og audit, logbøger og rengøringslogbøger, observationer, karantæne, udleveret udstyr til medarbejdere … ja, det hele.

Vi har også fået en SOP-skabelon, som standardiserer og giver en ensartethed i vores instruktioner. Vi har så valgt at udbygge SOP’en med video. Vi har en del omstilling af maskiner, og med video kan man vise præcis, hvor der skal trykkes og redigeres her og der. Netop nu har vi søsat Læs & Forstå-kvittering. Det er så nemt, som det kan være.

Det er utrolig udviklende at have den tætte sparring med IPW. Anita kalder mig for IPW’s mest kreative kunde, for jeg har nok 100 forbedringsforslag liggende i support. Det betyder, at der hele tiden kommer nye ting frem, som fungerer supergodt i praksis. Og det betyder, at man anbefaler IPW videre til sit netværk. Det gjorde jeg faktisk så sent som i sidste uge.


FIPROS A/S fremstiller fødevareingredienser indenfor pulverproduktion og flydende levnedsmidler. Der er udelukkende tale om lønarbejde, og kundegruppen er primært skandinaviske og nordeuropæiske fødevareproducenter. Fipros har ca. 65 medarbejdere, og har produktion i Ebberup på Fyn og Kågeröd i Sverige.

www.fipros.dk

 

 

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.