Transparent

”Vi har fået et system, der giver os meget større synlighed i vores registreringer, som gør registreringerne bedre og som gør det muligt at følge op på dem.”

Mads Lundvald-Meyerhoff, Lean- og Kvalitetschef, am Værktøj

AM tooling

Lean- og Kvalitetschef hos am Værktøj, Mads Lundvald-Meyerhoff, faldt for IPW’s kvalitetsstyringsløsning, fordi den virkede lavpraktisk og fordi man selv kunne opbygge den løsning, man gerne ville indenfor nogle større rammer.

Egentlig faldt Mads Lundvald-Meyerhoff, Lean- og Kvalitetschef hos am Værktøj, for IPW’s kvalitetsstyringsløsning, fordi den virkede lavpraktisk og fordi man selv kunne opbygge den løsning, man gerne ville indenfor nogle større rammer.

Det er også det, der har gjort det nemt at sælge til kollegerne. For når de beder om en ekstra knap i en formular, kan Mads som oftest lave den, mens de står ved siden af.

”Vi har fået et system, der giver os meget større synlighed i vores registreringer, som gør registreringerne bedre og som gør det muligt at følge op på dem. Samtidig kan vi leve op til de større og større krav fra kunderne om dokumentation, fordi vi kan vise dem, hvad der er sket undervejs i processen,” forklarer Mads Lundvald-Meyerhoff: ”og endnu en bonus er, at vi med systemet kan automatisere en masse processer, som førhen var håndbårne”.

 

Nu også ISO-certificeret med IPW

Tidligere havde am Værktøj en lav grad af kontrol og styring, men efter implementeringen af IPW løsningen sker det nu i højere grad, hvilket har gjort, at virksomheden, der udvikler og konstruerer unikke produktionsværktøj, er blevet ISO9001 certificeret.

”Vi har fået et Certificeret kvalitetsledelsessystem, hvor vi kan følge vores to kerneprocesser helt tæt. Samtidig har vi lavet en integration til vores økonomistyringssytem med 80 % af vores ordresystem.

Alt i alt er vi kommet mere i kontrol, hvilket har positiv invirkning på kvalitet, effektivitet, leveringsterminer, budgetter, etc. Det kan kollegerne se ideen i, og de er derfor også efter kun kort tid med systemet begyndt at spørge efter nye detaljer og pege på udviklingsmuligheder i systemet, så både integrationen og systemet må siges at have været en succes”.

 


AM Tooling er et af Danmarks førende værktøjsfabrikker. De er specialister i at fremstille alle former og størrelser for værkstøj – fra 200 kg og op til 20 t, og producerer også fuldautomatiske produktionslinjer indeholdende presser, robotter, transfersystemer, mærkning og kontrolsystemer.

amv.dk

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.