Transparent

?

“IPW forhindrer, at alle vores dårlige vaner går i arv”

– Thomas Magnussen, Quality Manager, Australian Bodycare

Australian Bodycare

Når kvalitetssikring baseres på ringbind i et hjørne af reolen, ender man pludselig med 20 produktionsmedarbejdere, der gør arbejdet på 20 forskellige måder. Den kraftige vækst, vi oplever, kræver, at vi digitaliserer vores processer.

Australian-bodycare.jpg

Australian Bodycare er en salgsorienteret organisation med fokus på massiv markedsføring, så vi står med en ret kraftig vækst, og på de indre linjer har vi virkelig travlt. Væksten kræver styr på processer, og at vores kvalitetsstyring bliver en mere synlig del af hverdagen.

Inden implementeringen af IPW har den bestået af ringbind ovre i et hjørne på reolen, som aldrig blev brugt. Når der var audit, blev de opdateret. Det har sandsynligvis givet anledning til tvivl, og så har medarbejdere måske opfundet deres egne systemer, som har fungeret godt for dem. Men når nye ansatte introduceres via sidemandsoplæring, går dårlige vaner i arv, og pludselig har man 20 medarbejdere, der gør arbejdet på 20 forskellige måder.

Nu har vi rullet IPW ud i produktionen, som angår 80% af al vores kvalitetsdokumentation.
Der er kommet tablets ud til hver eneste produktionslinje med instruktioner til hver maskine, og det er gået rigtig godt. Medarbejderne har taget godt imod, og ser det som en hjælp i hverdagen. Nye ansatte kommer hurtigt ind i arbejdsgangene. De kommer med inputs og tilbagemeldinger, mens langt færre har brug for hjælp eller små tvivlsspørgsmål.

Så det er første skridt i digitaliseringen. Det kommende år arbejder vi på at få fysiske produktionspapirer over på tablet. Vi får god support ved IPW, og havde nogle oplæringsdage, hvor konsulenterne var skarpe til at læse, hvor vi var, så vi fik den introduktion, som netop vi havde brug for. Så vi er godt klædt på.

 

 


Australian Bodycare er førende inden for problemløsende hudplejeprodukter baseret på Tea Tree Oil Virksomheden har ca. 45 medarbejdere fordelt på administration og produktion i Vissenbjerg, og har forhandlere i 15 lande på verdensplan. I Danmark forhandles Australian Bodycare gennem Matas, helsekostforretninger, apoteker og online butikker.

www.australian-bodycare.com

 

 

IPW Plus

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.