Transparent

?

”IPW er fremtidens kvalitetsledelsessystem. Totalt overlegent.”

Alex Christensen, QHSE Manager, Caljan A/S

Caljan

Vi kigger ind i 20% vækst om året, og vi opskalerer hele tiden med nye medarbejdere. Det kræver noget af et ledelsessystem, og vi kom fra praktisk talt ingenting.

Indtil sidste år havde vi instruktioner i Notes, og templates og filer kastet rundt omkring på vores server. Det var uoverskueligt. Ingen kunne finde noget. Så da vi besluttede os for at ISO-certificere, havde vi det lange blik på: Hvad skal der til for at håndtere en massiv vækst, produktion, salg og service i mange lande og kunder, der efterspørger kvalitet, bæredygtighed og miljøstyring?

 

Efter at have tjekket markedet var jeg ikke i tvivl om, at IPW er fremtidens system.

Vi lagde ud med at opbygge en brugervenlig platform i IPW Polaris. Nu er vi i gang med at kortlægge alle processer og instruktioner i IPW, og er ISO 9001-certificeret i Danmark og Letland.

Vi har også taget IPW Vedligehold i brug, og har allerede oprettet 1.300 stykker udstyr. Det bliver en kæmpe hjælp til budgetlægning og planlægning af lovpligtige eftersyn og kalibrering.

 

Nu bygger vi videre på dokumenthåndteringen og interne audits.
Jeg har haft 18 medarbejdere, som skal være dokumentansvarlige, på online læringsforløb med undervisning, opsamling og test. Det er smart, når man har forskellige funktioner og sidder i flere lande. 

Når vi har helt styr på dokumenthåndtering og interne audits, vil vi bygge yderligere formularer, så alle afdelinger kommer over i IPW.

Ét centralt ledelsessystem

– til dokumenthåndtering og ISO-certificering.

Aktivering af IPW Vedligehold

– som hjælp ved budgetlægning og planlægning af lovpligtige eftersyn og kalibrering.

Nem adgang for alle

– uanset hvor man sidder i verden og i hvilken funktion.

”Med voksende produktion i flere lande og ISO-certificeringer forude ville vi have et kvalitetsledelsessystem, der kan håndtere alt – uanset hvor man sidder i verden.”

 

Alex Christensen, QHSE Manager

Caljan er markedsledende producent af industriudstyr til logistik og e-commerce, herunder teleskopiske transportbånd og automatiserede labelling og depotløsninger. Virksomheden har produktionsfaciliteter i Danmark, Letland, Tyskland og USA, og har +500 medarbejdere fordelt på produktion og salg i mere end 20 lande.

caljan.com

Fokus:
Kvalitetsledelse ved 20% årlig vækst

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.