Transparent

?

”IPW er fremtidens kvalitetsledelsessystem. Totalt overlegent.”

Alex Christensen, QHSE Manager, Caljan A/S

Caljan

Hos Caljan kigger vi ind i 20% vækst om året, og vi skalerer hele tiden op med nye medarbejdere. Med voksende produktion i flere lande og ISO-certificeringer forude ville vi have et kvalitetsledelsessystem, der kan håndtere alt – uanset hvor man sidder i verden.

Indtil sidste år havde vi en masse instruktioner i Notes, og templates og filer kastet rundt omkring på vores server. Det var uoverskueligt. Ingen kunne finde noget. Så da vi besluttede os for at ISO-certificere, havde vi det lange blik på: Hvad skal der til for at håndtere en årlig vækst på 20 procent, produktion, salg og service i mange lande og kunder, der efterspørger kvalitet, bæredygtighed og miljøstyring?

Det kræver noget af et system, og vi kom fra praktisk talt ingenting. Jeg har prøvet mange kvalitetsledelsessystemer og også selv bygget nogle. Efter at have kigget markedet igennem og tjekket referencer var jeg ikke i tvivl om, at IPW er fremtidens system, og vi lagde ud med at opbygge en brugervenlig basisplatform i IPW Polaris. Vi er nu gået i gang med at kortlægge alle processer og instruktioner i IPW, og er nu ISO 9001-certificeret i Danmark og Letland.

 

Vedligehold, intern audit og dokumentstyring

Vi har også taget vedligeholdsmodulet i brug, og har allerede oprettet 1.300 stykker udstyr. Det bliver en kæmpe hjælp til budgetlægning og planlægning af lovpligtige eftersyn og kalibrering. Nu bygger vi videre på dokumentstyringen og interne audits. Jeg har lige haft 18 medarbejdere, som skal være dokumentansvarlige, på online læringsforløb med live-undervisning, opsamling og test. Det er smart, når man har forskellige funktioner og sidder i flere lande.

 

Ét centralt ledelsessystem

Når vi har helt styr på dokumenthåndtering og interne audits, vil vi bygge yderligere formularer, så alle afdelinger kommer over i IPW.

 


Caljan er markedsledende producent af industriudstyr til logistik og e-commerce, herunder teleskopiske transportbånd og automatiserede labelling og depotløsninger. Virksomheden har produktionsfaciliteter i Danmark, Letland, Tyskland og USA, og har +500 medarbejdere fordelt på produktion og salg i mere end 20 lande.

caljan.com

 

 

IPW Plus

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.