Transparent

“Med IPW har vi fået ensartet dokumentstyring, stærk videndeling og klar ansvarsfordeling.”

Susanne Q. Hansen, Quality Coordinator, Dan-Foam ApS

Danfoam ApS

Vores daværende kvalitetsstyringssystem var forældet, og det var besværligt at opdatere og vedligeholde. Vi havde derfor brug for et nyt system.

Først og fremmest valgte vi IPW’s løsning, da fleksibiliteten i det tiltalte os.
Brugervenligheden er i top, og systemet er meget intuitivt. Sammenlignet med andre udbydere af kvalitetsledelsessystemer, er IPW’s pris også attraktiv.

Let tilgængeligt og overskueligt kvalitetsledelsessystem

En stor del af systemet er bygget op, så det er tilgængeligt for alle vores brugere og det er blevet meget nemmere at overskue. Det er desuden en stor fordel for
brugerne, at systemet også er søgeordsoptimeret. Vi har fået et samlet workflow med ensartet dokumentstyring, stærk videndeling og klar ansvarsfordeling. Selvom vores udgangspunkt var kvalitetsledelse, så vores IT-afdeling en stor mulighed for, at anvende IPW løsningen som intranet også. Det fungerer i dag rigtig godt.

Det var nemt at konvertere indhold fra vores gamle system over i IPW. Det krævede naturligvis en stor arbejdsindsats, men IPW gav god support i forløbet. I vores samarbejde har vi fået undervisning, og vi idéudveksler i det hele taget meget med IPW omkring, hvad det er, vi vil. De kender os. Vi kan altid ringe, og de ved, hvad vi snakker om.

 


Dan-Foam ApS er et datterselskab af Tempur Sealy International, Inc., verdens største sengeleverandør.
Virksomheden udvikler, producerer og distribuerer madrasser og puder af det viskoelastiske og temperaturfølsomme TEMPUR® materiale, der til tilpasser sig efter kroppens form. Virksomhedens produkter distribueres til mere end 80 lande.

danfoam.dk

 

 

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.

Læs mere her