Transparent

“Selv med en basisløsning er der masser af muligheder.”

Morten Nielsen, QA Manager, Wärtsila Svanehøj

Wärtsila Svanehøj

”Selv med en basisløsning er der masser af muligheder”, sådan fortæller Morten Nielsen, QA Manager hos Wärtsila Svanehøj, om sin oplevelse af deres IPW løsning, som de har haft siden september 2013.

”Vi har fået ét sted, hvor vi har samlet alle vores systemrelaterede dokumenter, så vi har fået struktur og orden i tingene. Før IPW kom på banen, bestod løsningen af et stort worddokument med hyperlinks, hvilket gjorde vedligehold og opdatering svært. Nu kan jeg selv klare arbejdet”.

 

Brugervenlighed, nem styring af dokumenter og smarte features

Brugervenlighed i top, nem styring af dokumenter og smarte features var blandt de vigtige benchmark, da valget på et nyt system skulle træffes. ”I dag er det endnu tydeligere, hvor dymanisk en løsning IPW er med aktiv godkendelse, og de medarbejdere, der bruger systemet, finder det let at slå op i og i det hele taget nemt at bruge,” forklarer Morten.

Næste skridt er fuld udrulning til hele huset og implementering af en ny, specialdesignet løsning udviklet i samarbejde med IPW’s supportere.

 


Wärtsilä Svanehøj A/S producerer og afsætter pumpesystemer til marine- og offshoresektoren worldwide. Selskabet er en ordre¬produce¬rende virksomhed med ca. 175 ansatte og er et datterselskab under den internationale koncern Wärtsilä.

wartsila.com

 

IPW Premium

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.