Transparent

Nem dokumentstyring og deling i ledergruppen

Foamtex

Hos foamtex i Bording er de begejstret for editoren med oprettelse og ændring af dokumenter i deres IPW-løsning. Her sender de dokumenter rundt i ledergruppen til høring og svar, og de kan følge rettelser og kommentarer. “Det er en af de funktioner, vi har haft stor nytte af,” forklarer Jan Møller, Laboratorieleder.

 

IPW hjælper med ISO-certificering

foamtex har haft deres IPW-løsning siden juli 2013. De skiftede til IPW, fordi det gamle system var tungt på mange måder, og de kunne se, at IPW-løsningen kunne leve op til deres ønsker. Blandt andet kunne de opbygge IPW-løsningen som et kvalitets- og miljøstyringssystem, så en overgang til ISO-certificering kan ske relativt let, hvis de vælger det.

“Selvom systemet ikke er fuldt implementeret,” fremhæver Jan de gode seancer i forbindelse med oplæringen og den gode support, de har fået fra IPW: “Fokus ligger nu på at finde den rette form for information og undervisning til alle medarbejdere, da der allerede ligger mange detaljerede informationer i systemet, og så selvfølgelig vende alle til at bruge systemet i dagligdagen”.

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.