Transparent

“IPW Formular er et hit”

Helle Rex, Business Development & CSR Manager, Howe

Howe

Vi har bygget en stor del af vores processer samtidig med implementering af IPW Polaris og IPW Formular. Vi har valgt og haft mulighed for i størst mulig grad selv at køre IPW’s løsning ind og selv stået for undervisningen. Det gør nok også, at vi bruger løsningerne lidt anderledes end andre.

Howe_in_page

Polarisen bruger vi primært til vidensdeling i vores kundeservice og salg, hvor informationerne jo skal ud til mange lande. IPW Formular bruger vi til styring og dokumentation af processer og som et lille projektstyringsværktøj, så vi sikrer, at der bliver fulgt op på tingene. IPW Formular bærer en større del nu end håndbogen, fordi procesflow gør formularerne til dagligdags værktøjer til afvikling af opgaver. Denne del er klart vores favorit.

 

Integreret løsning til certificering

Vi valgte IPW Systems, fordi vi var i en overgangsperiode fra håndværksbaseret produktion til egentlig industriel produktion og distribution. I den proces besluttede vi at certificere os indenfor kvalitet, miljø og bæredygtigt skovdrift og havde derfor havde brug for en integreret løsning til at håndtere dette.

Samarbejdet har fungeret godt lige fra starten; IPW Systems har været løsningsorienterede, hjælpsomme og fair.

 


HOWE blev grundlagt i 1928 i Connecticut af Harold Howe. Stærkt inspireret, af den tidlige Bauhaus-bevægelse og princippet om at form følger funktion, begyndte HOWE at producere alle mulige møbler, med dét til fælles at de var enkle og fleksible uden sidestykke. Vi er stolte over at fortsætte med at udforske denne moderne designtradition.

www.howe.com

 

 

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.