Transparent

?

”Faktisk var jeg modstander af at få IPW. Men så fandt jeg ud af, hvad jeg sagde nej til.”

Carsten Træholt, Global HSQE Manager, JSB Group A/S

JSB Group

For år tilbage blev jeg ikke imponeret over IPWs brugerflade. Derfor var jeg total modstander af at investere i systemet – indtil min kollega efter lang tids overtalelse fik mig overbevist om at se en ny demo.

Siden jeg blev præsenteret for IPW første gang, har brugerfladen ændret sig radikalt. Der havde været rigtig meget udvikling fra IPWs side, specielt på design og funktionalitet. Hos JSB Group stod vi i 2016 med et kvalitetssystem, der ikke matchede vores fremtidige strategiske afsæt og de nye krav i forbindelse med ISO 9001:2015. Så tiden var moden til et markant skifte, og vi skrottede simpelthen hele det gamle system.

I forbindelse med opbygningen og implementering af IPW brugte vi et halvt år på at analysere og kortlægge alle processer fra start til slut i hele vores forretningskæde. Derefter er alle processer bygget op på ny i IPW. På den måde har vi sikret, at vores kvalitetsledelse vitterlig er en 100% gengivelse af real life, og alt er linket og samlet i ét system. Det hele er integreret. Vi har ingen samkøring af nogen art.

På en del af vores fabrikker bliver der ikke talt engelsk, så for os var det også alfa og omega, at vi fik oversat IPWs standardopsætning til det lokale sprog, så alle kan åbne og bruge systemet uden en sprogbarriere. Det kan de nu. Alt er simpelthen så velfungerende og velkørende. Vi har haft et upåklageligt samarbejde med IPW. Der er ingen begrænsninger eller tomme løfter. De har bare løst det.

 


JSB Group producerer kernemateriale til vindmøllevinger, og har alle større vindmølleproducenter globalt blandt deres kunder. JSB Group har ca. 850 medarbejdere og datterselskaber i Spanien, Tyrkiet, Kina (Dafeng og Zhuozhou), USA og Danmark.

www.jsbglobal.com

 

 

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.