Transparent

?

”Vi har været i eksponentiel udvikling, siden vi fik adgang til BI med data fra IPW.”

Steffen Dolleris Hansen, Project Manager QHSE

VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT

VIKING Life-Saving Equipment har været på en rejse mod datadrevet beslutningstagen. Der er et før og et efter. Vi har nu en solid platform for dybdegående analyse og strategisk planlægning.

IPW er vores management system. Alle medarbejdere har adgang, og vi bruger systemet til at opsamle dokumenter og dokumentere procedurer, men også til at dokumentere rapporter på reklamationer, audits og inspektioner. Det er på baggrund af data i IPW, at vi de seneste år har arbejdet intensivt med dataanalyse i PowerBI.

Hvor vi før havde en mavefornemmelse, så viser data fakta – råt for usødet. Det skaber stor transparens i rapporter og generelt i vores kvalitetsarbejde. Ved sager, hvor der er behov for et hurtigt overblik over den aktuelle situation – der kan vi få et nøjagtigt øjebliksbillede med det samme. Vi kan også følge sagens udvikling undervejs og over tid.

 

Digital og kulturel transformation med Business Analytics

Brugen af BI og adgangen til data på dagsbasis har klart skabt en intern forventning til ny og valid information. Vi arbejder pt. på at få data hvert kvarter i stedet for en gang i døgnet. Så er det nærmest et hundrede procent live-billede af, hvad der sker. Noget andet nyt er Data Warehouse. Her får vi en ekstra validering af data og dokumentation på beregninger, så vi opnår en endnu mere komplet indsigt.

Så ja, det er en stejl læringskurve at gå fra et analyseværktøj til et andet, men BI skaber utrolig mængde værdi, så tilbagebetalingstiden er kort. Nu kan vi skære og slice i informationer, som vi vil. For en virksomhed som VIKING er det alfa og omega.

 

Dybdegående Business Analytics

IPWs datakilde til API giver PowerBI adgang til avanceret analyse og interaktive rapporter og vialiseringer.

Adgang til realtidsdata

Nøgletal og analyser i tæt på realtid gør det muligt at træffe beslutninger baseret på nyeste informationer.

Dataintegration med Data Warehouse

Centraliseret datalagring med data fra IPW og eksterne datakilder reducerer inkonsistens, og giver hurtig adgang til valide og rensede data.

 

”Jeg vil sige til andre: Kom i gang! BI skaber utrolig mængde værdi, så tilbagebetalingstiden er kort.”

 
Steffen Dolleris Hansen, Project Manager QHSE, VIKING

Om Viking Life-Saving Equipment

VIKING Life-Saving Equipment er global markedsleder på sikkerhedsudstyr til den maritime sektor og off shore, men også til fire fighting branchen. Virksomheden har 3.000+ medarbejdere fordelt på 85 egne lokationer, 8 training academies og 280+ certificerede service stationer worldwide.

viking-life.com

Dynamisk dataanalyse med PowerBI

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.