Transparent

?

“IPW er tilpasset vores måde at arbejde på. Det var ikke os, der skulle tilpasse os nogle kasser.”

Birthe Drachmann – General Manager Head of QHSE, Martin Bencher Group

Martin Bencher Group

Med IPW – og et nyt ERP-system oveni – arbejder Martin Bencher sig nærmere målet om at blive en papirløs virksomhed. Det har gjort hele vores operationssystem meget nemmere.

Hidtil har vi arbejdet med nogle utidssvarende og ikke særlig brugervenlige systemer, der ikke dækkede håndteringen af vores standarder og incident rapportering godt nok. Og netop rapportering af incidents på hændelser, ulykker og afvigelser er helt centralt for os. Alle medarbejdere kan nu oprette hændelser i et brugervenligt system suppleret med en app via mobil telefon eller ipad – uafhængigt af om de er online eller ej. IPW er koblet sammen med vores ERP-system, hvor det henter data på kunder, leverandører og medarbejdere. Dermed har vi fuldt overblik over al statistik på kunder (fx claims og customer surveys), leverandører (fx forsinkelser og evaluering) og dybdegående analyser med interne korrigerende handlinger (fx ved ulykker og skader).

En anden vigtig feature er vores interface til vores MB Standarder. Interfacet er et verdenskort med alle de byer, hvor vi har kontorer. Her klikker man på cirklen for den aktuelle by, og så får man vist alt det, der er relevant for netop dette kontor. Og kun det. På forside-interfacet ligger der overordnede hovedbiblioteker med info på de procesbeskrivelser, politikker, procedurer og formularer, der er relevante for samtlige medarbejdere.

Med dén opbygning er det logisk og overskueligt at finde hvad som helst. Er man i tvivl, finder man det nemt ved hjælp af en søgefunktion og en ’Add to favorites’ på ens egen side. Den sætter jeg selv pris på. Pt. har vi implementeret IPW på 20 kontorer, og med det nye system er det blevet overskueligt for os at præsentere alle forretningsgange for vores kunder.


Martin Bencher Group transporterer alle former for gods – med speciale i håndtering af projekter og overdimensioneret/tung last fra brancher som fx vindmøller, både, papirfabrikker, kraftværker og olie- og gasprojekter. Martin Bencher Group har ca. 135 medarbejdere globalt med hovedkontor i Danmark og 26 regionale kontorer spredt over hele kloden.

www.martin-bencher.com

 

 

IPW Plus

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.