Transparent

”IPW anvendes til en stor del af de registreringer, der foretages i virksomheden, og giver let adgang til de nødvendige statistikker.”

Karina Raaberg Gade, Quality Assurance Coordinator,
Aller Aqua

Aller Aqua

For os er det vigtigt, at alle i virksomheden har nem adgang til de nødvendige dokumenter, og nemt kan foretage relevante registreringer. Vi producerer topkvalitets produkter på et stærkt konkurrencepræget marked, så det kan blive dyrt, hvis ikke der er hundrede procent styr på alting.

Vi har brugt IPW gennem mange år. Det var allerede implementeret, da jeg overtog ansvaret for at holde systemet opdateret for 6 år siden. Siden da har vi fyldt mere og mere på, og i dag ligger alle procedurer, politikker og instruktioner i systemet, så vores medarbejdere har adgang til det, der er relevant for dem.

Men det er især registrering, der er omdrejningspunktet. Alle vores processer fra råvaremodtagelse og registrering af produktion – råvareforbrug, batch osv. – til pakkekontrol, slutkontrol og rengøring – det hele registreres i IPW. Det samme gør afvigelser og reklamationer. Og det fungerer godt. Langt hen ad vejen kører det bare. Vi har overblik over alle opgaver og processer. Vi ved, hvad der foregår – og vi kan til hver en tid gøre status på, hvad der er sket.

 


Aller Aqua producerer fiskefoder til dam- og havbrug gennem mere end 50 år, og er en af verdens mest erfarne producenter i branchen. Aller Aqua har i dag fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland og Egypten, og eksporterer til mere end 70 lande på verdensplan.

www.aller-aqua.com

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.