Transparent

?

”Vi tog medarbejderne med på råd fra start, og spurgte hvilke ønsker de havde til et nyt kvalitetssystem.”

Anders Serup Würtz, Global Quality Manager,
Mountain Top Industries

Mountain Top Industries

Det er en klassisk fejl at træffe en hurtig beslutning, men aldrig få den godt implementeret. Så vi spurgte alle vores medarbejdere om, hvad de havde brug for. Faktisk startede ejerskabet af IPW allerede dér.

Mountain Top har oplevet ekstrem høj vækst, og på grund af den stigende efterspørgsel i Asien startede vi produktion op i Thailand ved årsskiftet. Vi har hidtil haft et ældre, elektronisk kvalitetssystem til dokumentstyring, men med beslutningen om den nye fabrik fik vi en hård bagkant på at få et moderne system, designet til global kvalitetsledelse.

Vi fik anbefalet IPW Systems, men før vi tog det endelige valg af leverandør, brugte vi et par måneder på et omfattende prospekt med krav. Min erfaring er, at det er tiden værd. Ved at spørge medarbejderne i alle kroge af firmaet om, hvad der gav mening og have fokus på ønsker uden at love noget, fik vi et fundament at bygge videre på. Det gav også alle en følelse af at være med i processen, så på en måde startede implementeringen allerede der.

Sidenhen har vi afholdt superbrugerkurser, hvor alle afdelinger var repræsenteret med mindst en, i nogle tilfælde tre og fire medarbejdere fra hver afdeling. Jeg tror, den store inddragelse var med til at gøre implementeringen af IPW stort set smertefri. Parallelt med implementeringen har vi fået oversat alle politikker, procedurer og instruktioner til engelsk, så vi nu har et fælles kvalitetssystem med ensartede procedurer uanset produktionsland. Arbejdsinstruktioner er opsat til lokalsprog, for de skal kunne læses af ikke engelskkyndige, og kan variere lidt fra site til site.

IPW er stærk på dokumentstyring. Kun når det gælder editeringsmuligheder, har vi måtte acceptere et lille tilbageskridt, og det vidste vi på forhånd. Samarbejdet og supporten fra IPW er rigtig god. Meget ærlig. De afklarer forventninger up front, og lytter aktivt til brugerne. De tænker fremtid. Det sætter jeg pris på. Jeg deltager løbende i IPW webinarer, og vil gøre brug af ERFA-grupperne, hvor man kan møde andre brugere og blive inspireret på, hvordan man kan bruge IPW fremadrettet.

De største forventninger, vi har, er til registreringsdelen. Vi har en skov brolagt til helvede af Excel-filer, så nu hvor vi er i luften med IPW, tager vi hul på registrering. Her fortsætter vi med at inddrage medarbejderne omkring, hvor det giver mening at starte.
Summa summarum: Vi har valgt den rigtige leverandør og kvalitetsledelsessystem.
Nu mangler vi mangler bare at indfri en del af potentialet.

 


Mountain Top Industries designer og producerer specialudstyr til pickup-trucks med OE-bilfabrikanter
som Ford, Mercedes-Benz, Volkswagen, Nissan og Toyota blandt deres kernekunder. Virksomheden er ejet af kapitalfonden Axcel, og har ca. 200 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Frederikssund, Thailand og Australien og med produktion i Danmark og Thailand. En ny fabrik i USA er under opbygning.

www.mountaintop.dk

 

 

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.