Transparent

?

”På kun tre måneder har vi både fået IPW og er blevet ISO certificeret.”

Norvic Shipping Group

Norvic

Norvic er en international virksomhed med specifikke behov, så det var en lang proces at vælge leverandør af nyt kvalitetsledelsessystem. Hvem kunne sige ja til alle krav og hjælpe os på vej med ISO 9001 certificering? Det kunne IPW.

Norvic stod foran en ISO-certificering, og samtidig var vi opsatte på at lave SOP’er for hele vores business. Der skal ikke være tvivl om, hvem der laver hvad og hvorfor. Vi er imidlertid en virksomhed i en speciel branche, og havde mange krav til et nyt ledelsessystem – blandt andet sprog og multi-location audit – så vi var i tæt kontakt med vores afdelinger og netværk, og talte med otte leverandører fra både Danmark, USA og Dubai.

Efter valget af IPW gik det til gengæld stærkt. Vi fik en god intro, så eksempler på, hvad andre har gjort, og følte os VIRKELIG trygge. Det var IPW, der satte os i kontakt med Valcert, som er ISO specialister, og har arbejdet med IPW. Det har været guld værd, at Valcert kender systemet og taler samme sprog. De har taget os i hånden og hjulpet hele vejen til at blive certificeret.

Startede fuldstændig forfra – og kom hurtigt i mål

Efter Valcerts anbefaling startede vi forfra i IPW. Vi ville bruge længere tid på at kigge det, vi havde, igennem, end at tage en frisk hat på. En fuld mapping af virksomheden før audit var urealistisk, så vi interviewede vores team managers og valgte tre hovedopgaver i hver afdeling, som vi lavede SOP for. Det resulterede i ca. 60 SOP’er. Team managers lavede også jobbeskrivelser på alle medarbejdere, som nu er lagt ind i IPW og linkes op til HR. Undervejs faldt vi over dobbeltarbejde, forbedringer og smarte processer, som kan bruges i andre afdelinger.

Overordnet har vi opdelt systemet i tre sektioner: Intro (opgaver, stakeholders, ansatte og info til nye medarbejdere), Departments (SOP’er, main task) og QMS (Quality Management System). For øvrigt kalder vi IPW-platformen for Athena, gudinden for viden i den græske mytologi. Som jeg siger til medarbejderne: ”Du skal ikke spørge Siri, du skal spørge Athena!”

Nu fortsætter rejsen. ISO 9001 er et dynamisk projekt, og vores gode samarbejde med både Valcert og IPW rækker mange år ud i fremtiden.

Multi-location audit på tværs af lande og afdelinger

Multi-location audit sikrer, at alle afdelinger globalt følger samme procedurer og standarder.

SOP’er for hele virksomheden

Udførlige SOP på alle hovedopgaver og jobbeskrivelser for alle medarbejdere

Dynamisk samarbejde om ISO

Det optimale match af samarbejdspartner på ISO certificering

”I IPW kan du bygge alt op afhængig af den forretning, du har. Vi har kun haft behov for få modifikationer, og dem har vi bare fået lavet.”

 

Norvic Shipping Group


 

Om Norvic

Norvic er global transportør og førende udbyder af fragt inden for tørlast over hele verden – herunder landbrugsprodukter, metaller, byggematerialer og mineraler. Norvic råder over ca. 100 fartøjer, og har hovedkvarter i New York. Derudover opererer virksomhedens ca. 130 medarbejdere med afsæt i San Francisco, Houston, Toronto, København, Dubai, Mumbai, Singapore og Shanghai.
 
Norvicshipping.com

Fokus:

Multi-location audit og håndholdt ISO certificering

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.