Transparent

?

”Næsten alle vores processer er vinklet ind
i IPW på én eller anden måde.”

Henrik Gudme, Documentation & QA Manager

Vestergaard Company

Ved Vestergaard er vi gået fra at indføre IPW i produktionen til, at hele virksomheden bruger det. Vi går generelt praktisk til opgaver, og i stedet for at investere i specialiserede systemer, udbygger vi selv IPW til vores behov.

Oprindeligt gik vi efter et system, der var skræddersyet til dokumentstyring, fx arbejdsinstruktioner og håndtering af tjeklister, i vores produktion – og kun det. For at få medarbejderne til at tage IPW hurtigt til sig, fik de stor indflydelse på tilretninger, og vi startede bevidst op i en afdeling, hvor vi forventede, at medarbejderne ville forholde sig kritisk. De fik så vognen til at rulle, og var gode ambassadører.

 

Vi arbejder i systemet på en anden måde end de fleste andre

Senere begyndte vi også at bruge IPW i administrationen. I dag er alle medarbejdere inde og lave ét eller andet i systemet, og det er kommet af, at vi kan bruge IPW til rigtig meget. 

Gennem tiden har vi haft specialiserede IT-værktøjer på prøve, men det gik op for os, at det blev dyrt – både i licenser, test og kurser. Ofte er andre IT-værktøjer også firkantede i forhold til, hvad vi selv kan ændre. Og så har vi kigget på IPW: OK, systemet er ikke lavet til den aktuelle opgave, men kan vi få det til det? Når vi kobler et ekstra hjørne på IPW, har ingen af vores medarbejdere brug for undervisning.

 

Nu har vi arbejdet med systemet i mere end 10 år, og der opstår hele tiden nye knopskydninger. Når nogen får en idé, kan vi bygge stort set alt selv. Vi har kun brug for hjælp til helt særlige tilretninger eller til at binde noget sammen på tværs af systemet.  

Ét ledelsessystem til mange opgaver

Gennem tiden har vi haft specialiserede IT-værktøjer på prøve, men det gik op for os, at det blev dyrt – både i licenser, test og kurser. Ofte er andre IT-værktøjer også firkantede i forhold til, hvad vi selv kan ændre.

Begrænsede omkostninger

Alle medarbejdere har adgang til IPW. Egenudviklede løsninger til nye opgavetyper kræver ikke undervisning, test og dyre licenser.

99% selvbyg

Udbygning og tilpasning til egne behov. Systemet er vokset organisk til at omfatte stort set alle interne processer.

”Udover kvalitetsledelse bruger vi IPW til ting, som jeg tror, IPW aldrig havde forestillet sig. Projektstyring, opgavestyring, HR. Alt muligt”

 

Henrik Gudme, Documentation & QA Manager

En snak om IPW i 2021…

 

 

Om Vestergaard Company

 

Markedsledende producent af højteknologisk Ground Support Equipment til luftfartindustrien verden over – blandt andet afisnings-, toilet- og vandservice-enheder samt flyvaskeenheder. Vestergaard Company beskæftiger ca. 330 medarbejdere, og har kontorer/produktionsfaciliteter i Danmark, USA, Thailand, Frankrig, Tyskland og Finland.

 

Vestergaardcompany.com

Fokus:

Vidtrækkende og ukonventionel
brug af IPW

 

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.