Transparent

Få læring, der matcher jeres behov
på et virksomhedstilpasset kursus

?

Virksomhedstilpasset kursus

Er I en større virksomhed med mange medarbejdere, der skal arbejde i systemet? Har I kontorer spredt ud i andre lande, hvor der også bør sidde medarbejdere med viden om IPW Systemet? Så kan et virksomhedstilpasset kursus være en løsning.

Alle kurser er tilknyttet et online forløb på IPW Akademi Online, hvor kursusdeltagerne har mulighed for at læse op på og træne sig selv i de centrale funktioner fra kurserne. Indholdet på online forløbet følger kronologisk indholdet fra kurset.

 

In-house, hos jer eller online?

Kurserne kan afholdes i vores velindrettede kursuslokaler hos IPW i Kolding, eller vi kan komme ud til jer. Det er også muligt at afholde kurser online. Her er det en god idé at tage en snak med jeres instruktør om eventuel tilpasning af kurset for at optimere jeres læring.

 

Aktuelle, virksomhedstilpassede kurser

IPW Redaktørkursus

Et Redaktørkursus giver deltagerne et indblik i de centrale arbejdsgange i IPW systemet, og klæder jer på til at varetage opgaver med IPW Dokumenter og filer i jeres system.

4 timers kursus med op til 7 deltagere pr. hold.

3 mdr. adgang til Akademi Online forløb til alle kursister.

 

Virksomhedsspecifikt emnekursus

Undervisning er baseret på ét af vores standard Polaris- eller Formular emnekurser.

6 timers kursus med op til 7 deltagere pr. hold.

3 mdr. adgang til Akademi Online forløb til alle kursister.

Gratis webinar (næsten) hver måned

Næsten hver måned afholder Anita webinar for brugere af IPW. Sammen dykker de ned i de mange muligheder løsningen tilbyder.

Find dit næste webinar her