Transparent

IPW Redaktørkursus

?

Få indblik i centrale arbejdsgange i IPW

Et Redaktørkursus giver deltagerne et indblik i de centrale arbejdsgange i IPW systemet, og klæder jer på til at varetage opgaver med IPW Dokumenter og filer i jeres system.

IPW Redaktørkursus forudsætter: At jeres IPW System grundlæggende er sat op – herunder menustruktur, Brugere, BrugerGrupper og Profiler, Kategorier og lister. Alle deltagere forud for kurset skal have været logget på jeres system og er tildelt de korrekte BrugerGrupper og Profiler. Derudover skal Systemejer/SuperBruger have gjort noget forarbejde i forbindelse med kurset – bl.a. oprettelse af retningslinjer (Dette aftales på Forberedelses-mødet, se nedenfor).

 

Typisk indhold:

  • Dokumentflow inkl Dokumenttyper* og Godkendelsestyper*
  • IPW Dokumenter og Filer
  • Indlejrede filer og Microsoft 365*
  • Oprettelse af et IPW Dokument inkl. gennemgang af metadata
  • TekstEditor inkl. fokus på, for jer, relevante funktioner
  • SOP skabelon*
  • Komponenter*: Dokumentliste, Filudgivelse, Overbliksmenu.

* = Afhængig af, hvordan jeres system er sat op, hvilken pakke I har, og hvor I er i jeres proces, er der punkter, som bør inddrages, er irrelevante og som skal særligt uddybes. Det aftaler vi sammen.

 

Tid: 4 timer, inkl. pauser.

Deltagerantal: 5 deltagere, max. 7 deltagere pr. hold. Derudover evt. 1 (ikke-betalende) fra styregruppen/systemejer/SuperBruger til at kunne besvare evt. strategiske spørgsmål.

Forberedelse og opfølgning: Minimum 3 timer – Online møde og gennemgang af system + strategi, opbygning af eventuelle elementer i kundens system til brug på dagen, og opgaver til Systemejer/SuperBruger der skal løses forud for kurset. Forberedelse afhænger af antal deltagere, kurser og systemets/virksomhedens kompleksitet. Derudover kort online opfølgningsmøde med spørgsmål, tilpasninger og fremadrettet fokus.

Online forløb: 90 dages adgang for alle deltagere til kurset IPW Redaktørkursus på IPW Akademi Online. Dette kursus er med fokus på tutorials, og indeholder kun ganske få strategiske elementer.

Pris:

  • 1.895,- pr. deltager ex. moms og ex. evt kørsel – minimum 5 deltagere
  • (Online) forberedelse med IPW Solution Specialist, minimum 3 timer (fra 4215,- ex moms) Forberedelse beregnes på klippekort/forbrugt tid.