”IPW gør det nemt for både medarbejdere og os som IT administratorer.”

Ronnie Thomsen, IT Administrator, Belman A/S

 

Belman indkøbte et kvalitetssystem for et par år siden, men det var en fejlinvestering. Vi brugte mange ressourcer på det. Derfor gik jeg målrettet efter, at vi hurtigst muligt fik alt over i IPW.  

Vores nye kvalitetssystem viste sig at være mindre godt. Folk forstod ikke, hvordan de skulle arbejde i det, og det var administrativt tungt. Til sidst inviterede jeg mig selv på kaffe hos en gammel kollega, der er i en virksomhed, hvor de har IPW. Han præsenterede mig for, hvordan det fungerer hos dem, og det viste jeg til mine kollegaer i Belman. Så skiftede vi system.

IPW er AD-admin synkroniseret, så når vi opretter brugerne på serveren, bliver det automatisk synkroniseret i IPW. Man kan nemt vælge dem, der skal have adgang til fx kundereklamationer, og dem, der også skal have adgang til edit. Stopper en medarbejder, kan man overføre alle settings til den nye. På brugersiden har mine kollegaer adgang til alt, hvad de skal se fra deres egen side, og vi oplever meget få brugerfejl.

Vi kører også vedligehold gennem IPW. Da vi startede, havde vi over 700 emner, som ikke var gennemgået, og pt. er alt opdateret og vedligeholdt. Vi skiftede endda vores vedligeholdsmedarbejder ud undervejs pga. omstruktureringer, men det var intet problem, for indlæringen i IPW går hurtigt. Nu har vi et fast info-flow til vores leverandør på svejseudstyr, og når vi har teknikere på besøg, har vi overblik over al udstyr på hver lokation. Det sparer meget tid.

Det fine ved IPW er, at det er ensartet og enkelt tænkt. Du kan opbygge det, som du vil, betalingsmodellen er simpel, og supporten er effektiv. Finder man et udviklingspunkt, får man hurtigt svar, og er det noget, der vil gavne mange IPW-brugere, bliver der taget aktion. Er det mere virksomhedsspecifikt, kan man vælge at investere i specialudvikling.

Belman designer og producerer stålkompensatorer til olie- og gasindustrien, energisektoren, stålindustrien, skibsfart, procesindustrien og kemisk industri. 95% af produktionen eksporteres globalt. Belman har produktion i Esbjerg, og beskæftiger +120 ansatte worldwide.

belman.com

IPW løsninger: IPW Polaris, IPW Formular, IPW Registrering, IPW Opgaveoverblik og AD Integration

Vil du vide mere om, hvordan du kan optimere jeres kvalitetsledelse med IPW?

Lad os tage en snak! Det er uforpligtende. Det koster dig ikke noget. Men det kan blive afgørende for din virksomhed.

Hiv fat i os på tlf 6969 6617 info@ipwsystems.dk

 

Har du brug for hjælp?
X