Transparent

?

”Vi er nået langt på kort tid. Alvorligt talt: Det var nemt at skifte til IPW!”

Eric Clausen, QES Manager, FREJA Transport & Logistics

FREJA Transport & Logistics

Hos FREJA var vores brug af kvalitetssystem vokset i en retning, som krævede en nem måde at opbygge og tilrette vores formularer og registreringer. Så vi skrottede det hele og flyttede alt over i IPW.

Formular- og registreringsdelen var den primære årsag til, at vi skiftede. Vi bruger mange registreringer, og havde brug for en nem måde at bygge formularer op ved komplicerede processer, hvor der er sagsbehandling indover – fx ved afvigelser, audit, varemodtagelse osv. Det kunne vi ikke selv flytte rundt med i vores hidtidige kvalitetssystem.

 

Nåede alle deadlines
Vi fik IPW i oktober, og havde deadline på vores Pharma-afdeling ved årsskiftet, og det nåede vi på både dokumenter og registrering. Først var vi på startkurser, hvor vi lagde strukturen på plads. Vi havde på forhånd en formodning om, at vi ville tage opbygningen fra det hidtidige system med over i IPW. Selve overflytningen af dokumenter kunne være gjort automatisk, men når nu det hele alligevel skulle pilles ved, valgte vi at gøre det manuelt. Så kunne vi gå det igennem samtidig med friske øjne.

Jeg tjekkede ikke, hvor mange dokumenter, der var tale om, inden vi gjorde det, for jeg ville have gjort det uanset hvad. Her bagefter kan jeg se, at det drejede sig om små 1.000 dokumenter. 90% af dét arbejde klarede én medarbejder ved siden af det normale arbejde.

 

Vi har hørt brugerne om, hvad de synes, og hvad de har behov for, og så har vi selv bygget formularer. Vi har også brugt standardformularer fra IPW. Det er let at tilpasse og intuitivt at bruge. Nu har vi recertificeringen af ISO 14001 og 9001 på plads, og næste fase er vores fødevarecertificering, som skal være klar 1. marts.

Men alvorligt: Det var nemt at skifte til IPW. Man skal bare have lysten og interessen. Jeg har nærmest brugt det som en hobby.

Fleksibelt formularværktøj

Nem opbygning af formularer – selv ved komplicerede processer.

Uproblematisk overflytning

Overflytning af dokumenter overflyttes automatisk eller manuelt.

Solidt fundament ved certificering

Strømlinede processer efterlever standardernes krav i alle enheder i organisationen.

”Vi har selv bygget formularer, og også brugt standardformularer fra IPW. Det er let at tilpasse og intuitivt at bruge.”

Eric Clausen, QES Manager

FREJA Transport & Logistics er leverandør af logistikløsninger, transporter og oplagring i både Europa og resten af verden. Med ca. 800 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skive, Skanderborg, Taastrup, Padborg og egne kontorer i Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er virksomheden blandt de førende inden for transport og logistik i Norden.

www.freja.com

 

Fokus:

Enkelt formularværktøj til komplicerede processer.

 

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.