Vælg en side

IPW Formular er et hit

“Vi har bygget en stor del af vores processer samtidig med implementering af IPW Polaris og IPW Formular. Vi har valgt og haft mulighed for i størst mulig grad selv at køre IPW’s løsning ind og selv stået for undervisningen. Det gør nok også, at vi bruger løsningerne lidt anerledes end andre,” forklarer Helle Rex, Business Development & CSR Manager hos HOWE.

“Polarisen bruger vi primært til vidensdeling i vores kundeservice og salg, hvor informationerne jo skal ud til mange lande. IPW Formular bruger vi til styring og dokumentation af processer og som et lille projektstyringsværktøj, så vi sikrer, at der bliver fulgt op på tingene. IPW Formular bærer en større del nu end håndbogen, fordi procesflow gør formularerne til dagligdags værktøjer til afvikling af opgaver. Denne del er klart vores favorit,” fortæller Helle om opbygningen af IPW løsningen hos dem.

 

Integreret løsning til certificering

Om valget af IPW siger Heller: “Vi valgte IPW Systems, fordi vi var i en overgangsperiode fra håndværksbaseret produktion til egentlig industriel produktion og distribution. I den proces besluttede vi at certificere os indenfor kvalitet, miljø og bæredygtigt skovdrift og havde derfor havde brug for en integreret løsning til at håndtere dette”.

“Samarbejdet har fungeret godt lige fra starten; IPW Systems har været løsningsorienterede, hjælpsomme og fair”.

Se også kundevideoen med HOWE

youtube-afspil-miniature2

HOWE

Helle Rex
Business Development & CSR Manager
www.howe.com

 

IPW løsninger: IPW Formular og IPW Polaris

Tilbage til oversigt

Har du brug for hjælp?
X