Vælg en side

Nemt vedligehold og simpel dataopsamling

“Før vi begyndte at bruge IPW Systems, bestod vores kvalitetsstyringssystem af papir,” starter Vivi Nielsen, Kvalitetschef hos DAVAFoods, og forklarer om deres valg af en IPW løsning: “Vi havde brug for et anderledes system, der gjorde muligt at styre kvalitet og fødevaresikkerhed på en mere simpel måde, der ligeledes var nem at vedligeholde”.

“Valget af IPW Systems tog vi som følge af, at vi fik en digital løsning, som ikke krævede den store investering og som passede til vores behov”.

 

God inspiration i IPW Systems ERFA-gruppe

“Introduktionen har været god, og løsningen er nem at bruge for medarbejderne. Det ser vi også i Sverige, hvor løsningen forankres lige nu – systemmæssigt har det kun krævet en sprogversionering”.

En anden ting, Vivi er begejstret for er dataopsamlingen: “Udover nemmere vedligehold benytter jeg mig af den simple dataopsamling, som gør, at jeg hurtigt kan trække data til analyser, eksportere dem til excel og bruge dem til de månedlige statusmøder. Fremadrettet ser jeg også gode muligheder for udvidet brug af systemet, og her får jeg blandt andet god inspiration i IPW Systems ERFA-gruppe”.

 

DAVAFoods A/S

Vivi Nielsen
Kvalitetschef
www.davafoods.com

 

IPW løsningerIPW Formular og IPW Polaris

Tilbage til oversigt

Har du brug for hjælp?
X