Transparent

IPW Vedligehold – digital kontrol af maskiner, regelmæssigt vedligehold og lovpligtigt eftersyn

?

Udfordret på (rettidigt) vedligehold?

Oplev nem og uproblematisk håndtering af maskinkontrol, vedligehold og lovpligtigt eftersyn. Gevinsten er både store besparelser og best practice.

Hver gang en maskine skal vedligeholdes, bruger du formentlig tid på at finde information om tidligere vedligehold og reparationer. Kigge efter reservedelstegning, el-dokumentation og hydraulikdokumentation. Kontakte den rette leverandør af reservedele. Og måske tage fat i en montør eller elektriker.

Opgaver, som er tidskrævende i en dampende travl hverdag.

IPW Vedligehold kommer dig til undsætning med lettilgængeligt overblik over vedligehold, kontroller og reparationer. Alt samlet ét sted.

Med al den data, du har lige ved hånden, kan du sikre, at jeres produktion bliver holdt kørende uden problemer – samtidig med, at du har fuldstændig opmærksomhed på, hvornår maskiner og udstyr skal vedligeholdes, udfases eller opgraderes.

Nøglefunktioner

  • Automatisk opdatering og aktuel statusindikation på planlagt og ikke-planlagt vedligehold.
  • Registrering af udskiftede reservedele.
  • Historik på tidligere og forestående vedligeholdelser.
  • Tilknyttet dokumentation, tegninger, kontaktpersoner og anden information, som er relevant for den enkelte enhed.
  • Både fast og fleksibelt statistikoverblik – mulighed for sortering af visninger efter eget valg.

Forud-for-din-tid overblik  

Du har et hundrede procent overblik over al information knyttet til maskinparken – samlet i et ledelsesværktøj, der er langt mere simpelt end klassiske specialistsystemer på vedligehold.

Minimal nedetid

Reducér risikoen for driftstop og kostbar nedetid i produktionen til et minimum. Rettidig planlægning effektiviserer den løbende vedligehold, og kommer slitage i forkøbet, så al udstyr forbliver i god stand.

Styr på vedligeholdelsesomkostninger

Sæt lup på jeres erfaringer. Her har du et solidt, statistisk grundlag for at minimere omkostningerne på service. Fuld historik giver dig værdifulde data til drift, certificering og forretningsudvikling.

”Vi har allerede oprettet 1.300 stykker udstyr i IPW Vedligehold. Det er en kæmpe hjælp til budgetlægning og planlægning af lovpligtige eftersyn og kalibrering.”

 

Alex Christensen, QHSE Manager

Caljan A/S

 

Læs case med Caljan her

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.