Transparent

“Med den nye formular er arbejdsgangen lettet for alle, og vi sparer rundt regnet en time dagligt i administrationen. Det er vi selvsagt rigtig godt tilfredse med.”

Kristina Sloth Nielsen, Head of Quality Management,
OSK-ShipTech

06/09-2022

Sådan sparede konsulenthuset OSK-ShipTech en times administrationsarbejde om dagen.

Kristina Sloth Nielsen, Head of Quality Management hos OSK-ShipTech, fortæller her om deres brug af IPW Formular.

“En udfordring for os har været, at vores Contract Managers selv oprettede nye projekter i faktureringssystemet, men at der ofte manglede oplysninger til bogholderiet. Handover til projektleder havde også tendens til at gå lidt for stærkt.

Da vi fik IPW, gentænkte vi hele processen for at skabe et effektivt kommunikationsflow og et strømlinet dokumentationsflow i én samlet formular. Med den nye formular er arbejdsgangen lettet for alle, og vi sparer rundt regnet en time dagligt i administrationen. Det er vi selvsagt rigtig godt tilfredse med.

Brugerne er utrolig positive. De kommer med konstruktive forslag til at udbygge formularen, og opsætningen er enkel. Der er sjældent nogen, der kommer i tvivl. Det bagvedliggende er selvfølgelig mere komplekst, men jeg har et visuelt overblik, som hjælper mig med at holde styr på flowet.”

Kristina Sloth Nielsen, Head of Quality Management, OSK-ShipTech 

 

IPW Formular

I IPW Formular opretter du nemt og enkelt sagssystemer, der effektiviserer og standardiserer en lang række registreringer og indberetningsprocedurer. Uden at miste overblikket. Og uden hjælp fra IT-medarbejdere!

 

Læs mere her

 

Her er, hvad OSK-ShipTech gjorde:

  • Contract Manager kan kun få projektnummer til timefakturering via IPW Formularen.
  • Obligatoriske felter skal udfyldes, før man kan fortsætte – fx timeantal, pris med/uden moms, valuta, angivelse af selskab inden for koncernen og kontaktperson ved kunden.
  • Ved valg af projektleder kan der tilknyttes en uddybende kommentar – fx særlige prisforhold.
  • Herefter opretter faktureringsafdelingen projektet, som overgår til projektleder.
  • Formularen har tilknyttet over 30 notifikationer. Det rammer grænsen for, hvad formularen kan. Derfor opdeles den nu i opstartsfase og udførselsfase.
bool(false)

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.