Transparent

”Med så mange medarbejdere er det afgørende at vælge det rigtige virksomhedsledelsessystem.”

Katrine Bjerrum, Business Project Manager, ALLIANCE+

Alliance+

Hos ALLIANCE+ havde vi brug for at få et samlet virksomhedsledelsessystem på tværs af vores selskaber i Danmark, Norge og Sverige. Valget faldt på IPW. Af flere grunde. Økonomi og brugervenlighed var afgørende.

Hvert af de tre lande ALLIANCE+ opererer i, har haft deres eget system. Så alle processer, direktiver og politikker var spredt i tre forskellige systemer, og det var på mange måder uhensigtsmæssigt – ikke mindst i forbindelse med ISO-certificeringer, Datatilsynet og Servicenormen. Men det er slut nu. Fremover er IPW den bærende platform for hele virksomheden og samlet intranet for alle medarbejdere. I november 2018 gik vi live overfor ledere og stabsfunktioner i Norge. Danmark fulgte efter i begyndelsen af december. Og i de kommende måneder ruller vi systemet ud i Sverige og overfor alle øvrige medarbejdere.

At vi valgte IPW, eller business system som vi kalder det, skyldes flere ting:
Det er et intuitivt system med en nem brugerflade, og det er let at tilrette. Med både en ansvarshaver og en godkender sikrer vi, at alle dokumenter bliver reviderede mindst en gang om året. Vores medarbejdere kan tilgå systemet fra alle browsere og på både engelsk, dansk, svensk og norsk. Dermed når vi helt ud på gulvet til vores mange medarbejdere. Og netop fordi vi er så mange medarbejdere, er det afgørende, at IPW ikke er licensbaseret. Det ville have været dyrt.

Alle medarbejdere bliver på den ene eller den anden måde trænet i, hvordan de bruger systemet – bl.a. via superbrugere, trykte foldere, teaservideo og infoblad, som den nærmeste leder kan printe ud. Pt. er 369 dokumenter uploadet, og vi har fuldt overblik over strukturen og over, hvad vi skal have lagt på i fase to. Jeg ser fx frem til, at vi kan arbejde med styrede workflows.

 


ALLIANCE+ er en af Skandinaviens førende selvstændige leverandører af facility løsninger, herunder catering, rengøring, vinduespolering, vagt-, ejendoms- og kontorservice. ALLIANCE+ har hovedkvarter i København, kontorer i hele Danmark, Norge og Sverige, og ca. 4.000 medarbejdere, der dagligt servicerer mere end 3 millioner kvadratmeter og mere end 7.000 gæster i personalerestauranter.

www.allianceplus.dk

 

 

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.