Transparent

?

”Vi gik fra papir til worldwide elektronisk ledelsessystem fra dag ét.”

Dorte Mundt Andersen, Head of Group Quality & Corporate Social Responsibility, PR electronics A/S

PR electronics A/S

Det var nødvendigt at effektivisere vores kvalitetsledelse som led i en generel effektivisering, og IPW havde en systemløsning. Men hvis ikke medarbejderne kan se værdien, får man ikke noget ud af det.

Vi har hele tiden fokus på at effektivisere og gøre tingene bedre, så vi løbende højner kvaliteten, og følger med markedet. Derfor vurderede vi meget nøje forskellige ledelsessystemer, og vi stillede mange krav. Først og fremmest skulle det være nemt at gå til for både vores brugere og superbrugere – dog med en høj grad af fleksibilitet.

Undervejs i beslutningsprocessen endevendte vi alle interne strukturer og ansvar (systembrug, dokumentation mv.), og fik ryddet op og ryddet ud i overlap. Lederne trænede selv deres medarbejdere for at sikre, at de kunne se værdien i systemet. Det gav et klart ejerskab.

Vi har nu én fælles, global portal for alle vores forretningsprocesser (ikke kun kvalitet), hvor alle har adgang til alt. Alt er så transparent, at da vi tog IPW i brug, gik vi live worldwide fra dag ét. Via systemstatistik kan vi følge, at systemet anvendes af alle vores brugere med 10-15.000 dokumentvisninger pr. måned og daglige udgivelser/tilpasninger eller registreringer. Styklister for hvert produkt er forbundet med produktionsinstruktioner i vores ERP-system, så når en medarbejder scanner ordren på en tablet, kommer den rigtige instruktion på skærmen. Og når arbejdet er udført, kvitteres der i IPW – i stedet for på papir som førhen.

Pt. har vi nok omkring 20 databaser og eflows – blandt andet en kontraktdatabase på tværs af alle afdelinger. Som superbrugere kan vi selv opbygge formularer og ændre workflows. Det er IPW ikke inde over. Til gengæld udfordrer vi dem løbende på at blive ved med at højne niveauet og gøre systemet endnu nemmere på brugersiden. Og IPW er lydhøre. Systemet er gradvist fulgt med. Nogle forslag bliver lagt ud som sponsoropgaver, mens andre er egenbetaling, og det kræver jo en god dialog om, hvad der egentlig er behovet – både midlertidigt og langsigtet.

 

 


PR electronics er en veletableret, familieejet 2. generationsvirksomhed, der gennem de seneste 40 år har udviklet sig til det mest pålidelige navn inden for signalbehandlingsprodukter i hele verden. Virksomheden har ca. 230 medarbejdere fordelt på et hovedsæde med R&D og produktion i Danmark, ni datterselskaber og distributører worldwide.

www.prelectronics.com

 

 

IPW Premium

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher. Kontakt os og hør om nogle af dem, der ligner dig.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.