Transparent

?

”Når jeg får nye idéer, tænker jeg:
Det må IPW også kunne!”

Simone Pedersen, Kvalitetschef

Brødr. Ewers

Hos Brødr. Ewers arbejder vi med mange formularer, og mange var trætte af at udfylde alt på papir. Dét og så Excel. Så medarbejderne tager imod med kyshånd, nu hvor al kvalitetsledelse bliver lagt over i IPW.

Da jeg få måneder siden kom til Brødr. Ewers, havde virksomheden IPW, men udnyttede kun en brøkdel af mulighederne. Systemet blev opfattet som et fællesdrev med begrænset struktur og dokumenter oprettet dobbelt i forskellige versioner. Man vidste ikke, hvor ting lå og brugte kun det, jeg kalder Google-feltet: ’Søg og du skal finde’. Hvorfor ved jeg ikke, men dejligt for mig, for jeg har arbejdet med IPW i mange år, og får lov til at bygge et system nærmest fra bunden.

 

Uproblematisk overblik og adgang for alle medarbejdere

Allerede nu har vi lavet PDF’er og papirformularer om til aktive IPW Dokumenter, så vi ved, hvor de er, hvem, der har bolden og har fuld versionsstyring. Jeg har ændret hele interface på IPW-forsiden, så procedurerne er tilknyttet de relevante områder, og hver afdeling har nem adgang til det, der er aktuelt for dem. 

Derudover gør vi nu brug af stadier og notifikationer, så alt er på vej ind i IPW i stedet for, at vi har noget i IPW og noget, vi hver især skal huske i Outlook eller Excel. Jeg har også aktiveret mobilvisning, så chauffører, lagermedarbejdere og andre uden adgang til PC kan indberette direkte på deres telefon. Vores sælgere kan indrapportere reklamationer via mobilvisning, mens de er ved kunden.

 

Som ny og ved nye tiltag kan man være nervøs, men i stedet for at forslå ændringer, har jeg bygget formularer og vist, hvordan det kunne gøres. Og alle har taget megagodt imod det. De kan kun se fordelene, og foreslår ting, der kan komme over i IPW. Nu skal vi så have bygget det færdigt i en fart, så samtlige lokationer gør brug af IPW. Whistleblowerformular, som vi også har implementeret, aktiverer vi i næste måned.

Automatiseret kvalitetsledelse

Samlet ét sted og med fuld versionsstyring. PDF’er og papirformularer er omdannet til aktive IPW-dokumenter.

Forside med afdelingsadgang til aktuelt indhold

Alle procedurer er tilknyttet de relevante områder.

Nem tilgang for mobile medarbejdere

Hav systemet ved hånden når som helst og hvor som helst.

”Nu kan medarbejderne indberette via deres telefon – både dem, som ikke har adgang til PC, og dem som bare gerne vil bruge mobilen.”

 

Simone Pedersen

Kvalitetschef

Om Brødr. Ewers

Brødr. Ewers er totalleverandør af korn og foderstoffer til landbruget og vil være landmandens foretrukne samarbejdspartner. Med en historisk baggrund i det sønderjyske er virksomheden stærkt repræsenteret i Syd- og Sønderjylland, men er med 3 foderfabrikker og mere end 10 afdelinger så godt som landsdækkende. Brødr. Ewers har ca. 170 medarbejdere og en målsætning om at overholde alle fodergarantier 100% gennem omfattende råvarekontrol.

 

Brødr-ewers.dk

IPW Premium

Afgørende skift fra papir til digital kvalitetsledelse

Fokus:
 • IPW Formular
 • Whistleblower
 • Mere om vores pakker
  bool(false)
  

  Flere kundehistorier?

  Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
  Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.