Transparent

?

”Med coronavirussen er det nu, vores kvalitetssystem står sin prøve.”

Hanne Eschricht Frandsen, Kvalitetskonsulent, CEJ Ejendomsadministration

CEJ Ejendomsadministration

Mange af vores medarbejdere arbejder lige nu hjemmefra på grund af coronakrisen. Men videns- og informationsmæssigt er vi ikke dårligt stillet, selvom vi ikke er på kontoret. Vi kan tilgå den fælles dokumenterede viden og få de informationer fra ledelsen, vi har brug for.

Hos CEJ stod vi og manglede et intranet og et kvalitetsledelsessystem, og qua min erfaring var jeg klar over, at vi havde brug for et standardsystem, hvor fundamentet var på plads på forhånd. Så kan man SE, hvor meget løsningen kan – og hvor mange muligheder, der er.

Nu har vi fået en samlet informations- og kommunikationsplatform med både intranet og kvalitetsledelsessystem i et og samme system. IPW skaber struktur på det rent basale, hvor jeg kan plukke det, jeg har brug for, tage én ting ad gangen og gøre det brugbart. Tidligere, når jeg har arbejdet med kvalitetsledelse, havde jeg brug for en programmør til at hjælpe mig med at udvikle og tilrette det, der i IPW er standardløsninger for alle.

Man kan sige det sådan: Det, IPW kan, er, at de gør komplicerede ting overskuelige. De har formået at gøre systemet brugervenligt, så det grundlæggende ikke kræver det store IT kendskab, og vi kan tilgå al den viden, vi har brug for uden nødvendigvis at være fysisk til stede på kontoret.

Samarbejdet med IPW har været lige så ukompliceret. Det er lige før, der ikke er tale om et leverandørsamarbejde. Det virker, som om det er hjerteblod på én eller anden måde. De tager ansvar for deres kunder og for deres system – det er ikke bare et system. Det er noget, der gør en forskel. Og det må jeg jo sige, at det gør. Det holder hele vejen rundt.

 

 


CEJ Ejendomsadministration A/S tilbyder specialtilpassede løsninger for investeringsejendomme, ejerforeninger, andelsboligforeninger og erhvervsejendomme. Virksomheden er specialister i at optimere administration og drift af ejendomme, og tilbyder byggeledelse og bygherrerådgivning, ejendomsadministration, bistand på energi og klima, juridisk rådgivning og økonomirapportering.
CEJ dækker hele Danmark med kontorer i København og Aarhus, og har ca. 150 medarbejdere.

www.cej.dk

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.