Transparent

?

”Vi har aldrig nogensinde oplevet så stor succes med et it-system på tværs af koncernen.”

Lene Gavnholt Rasmussen, QHSE Manager, DOT A/S

DOT

DOT blev certificeret allerede i 1992, men det vigtige for os var at bygge et ledelsessystem, som er rettet mod vores produktion fremfor certificeringen. Derfor har vi fået tilpasset vores formularer, og fordi alle processer nu er 1:1 i Danmark og Sverige, er vi blevet multisite-certificeret.

Tidligere tog vores system afsæt i certificeringen, og når vi skulle auditeres, var det fantastisk, men medarbejderne kunne ikke finde noget i det. Med IPW ønskede vi 100% fokus på DOTs interne proces, som er stort set identisk fra fabrik til fabrik. For at lette implementeringen valgte min svenske kollega og jeg at starte op i Danmark, få et erfaringsgrundlag og så overføre til Sverige. Fordelen ved det var, at alle svenske ledere fik adgang til at kigge med, så de var committet fra start. Det gav os også mulighed for at fjerne småfejl og lave de tilpasninger, vi havde behov for i forhold til vores proces og registreringer.

 

Opsat og oversat 1:1 fra dansk til svensk

IPW blev hurtigt en kæmpesucces. Alle så idéen i at samle alt ét sted og ville have alt ind i systemet. Produktionsmedarbejdere, teknikere, logistik – mange har været med til at fastlægge indholdet, så det er deres system. I tilfælde, hvor der var forskel på processen på forskellige lokationer, bad vi medarbejderne overveje, om de kunne ensrettes. Rent designmæssigt udarbejdede min kollega og jeg forslag til en intuitiv forside og menu, hvor medarbejderne let kan se alt, hvad der er relevant for dem. Både indhold og design blev opsat 1:1 til Sverige.

 

Proceshjul med alle delprocesser

DOTs system er opbygget med et proceshjul i midten og med alle de delprocesser, vi har. Nedenunder vises shortcuts til miljø og kvalitet, arbejdsmiljø, whistleblower og arbejdsskader, og ligegyldigt hvor du er i koncernen, ser du det samme layout.

Særligt vedligeholdsmodulet er fantastisk. Det bruger vi til at styre hele vores årshjul, og hvis en medarbejder holder, kan vi hurtigt erstatte med en ny ansvarlig, så vi aldrig taber opgaver, som hvis det havde ligget andre steder.

 

multisite

Multisite-certificering
for hele koncernen

Ensretning af instruktioner og procedurer – samlet i ét ledelsessystem.

Nem adgang
via startsider

Grafisk ensartet og nem adgang til al information, der er relevant for den enkelte medarbejder.

Vedligeholdsmodul styrer
hele DOTs årshjul

Uproblematisk at rette angivelse af ansvarlig medarbejder, så opgaver ikke tabes ved fx jobskifte.

”Selv i Skandinavien er der forskel på kultur og dokumentationskrav. IPW gav grundlaget for at ensrette processer.”

 
 
Lene Gavnholt Rasmussen, QHSE manager

Om DOT

DOT er Nordens førende full-service leverandør af overfladebehandling, typisk varmforzinkning, metallisering og maling, til industrier i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland. DOT har ca. 700 medarbejdere, hovedsæde i Fasterholt og produktionsfaciliteter i Vildbjerg, Fasterholt, Ferritslev, Køge og Stilling. Herudover har virksomheden seks fabrikker i Sverige og en i Norge.

 

dot-nordic.com

Skandinavisk multisite-certificering

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.