Transparent

?

”Jeg tror ikke, jeg kan finde én medarbejder, der siger, IPW er dårligt.”

– Kurt Nikolajsen, Group Quality & Food Safety adviser, Dragsbæk

Dragsbæk vækster og IPW gør det muligt
at holde kvaliteten

Dragsbæk bliver større og større, og det har skabt et behov for at samle al kvalitetsledelse i ét system. Hen ad vejen finder vi mange nye ting, som det giver mening at lægge ind i IPW.

Dragsbæk er en lidt atypisk organisation. Vi har flere og flere produktionssteder i Danmark, og selvom vi hidtil har håndteret vores kvalitetsledelse i en række velkørende subsystemer, var det på sigt det eneste rigtige at samle og ensrette al dokumentation i ét fælles system.

Fremadrettet vil dokumentation omkring kvalitet ligge i IPW. Indkøb er også begyndt at bruge det til opbevaring af information fra leverandører, og vi bygger hele tiden videre på systemet. Hen ad vejen har det vist sig, at der er rigtig mange ting, vi kan lægge ind. Ting, vi før havde liggende eksternt i andre systemer og databaser. Og så kan brugere tilgå IPW og svare på spørgsmål, uanset om de sidder i Thisted, Island eller Tyrkiet.

Over én kam kan vi konstatere, at IPW var det, vi havde behov for. Vi er kommet rigtig langt med at konvertere gamle ting over i det nye, og vi bruger samtidig lejligheden til at gennemgå og opdatere vores filer. Særligt den daglige bruger synes, at IPW er nemt at bruge. Jeg tror ikke, jeg kan finde én medarbejder, der siger, IPW er dårligt. Selve grundstenen i systemet er simpelthen god, og det er vigtigt. Det virker også overskueligt for os, der står for selve opbygningen.

 

 


Dragsbæk A/S er producent af et bredt sortiment af fødevarer og eksporterer til mere end 30 lande på verdensplan. Hovedsædet er placeret i Thisted, og virksomheden har ca. 400 medarbejdere fordelt på store og små enheder i Danmark, Litauen og Island. Dragsbæk er ejet af Orkla ASA, og har en række datterselskaber – herunder Naturli’ Foods.

http://www.dragsbaek.dk

IPW Premium

Effektiviser registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.