Transparent

“En fusion mellem så mange selskaber kræver et system, der kan strømline alle forretningsgange.”

Charlotte Jensen, QHSE-chef, EL:CON A/S.

EL:CON A/S

Otte virksomheder blev fusioneret til én – men hvert selskab brugte hver deres system, og vi havde ikke nogen teknisk platform til at samle det hele og gøre tingene ens.

Efter vores sammenlægning oplevede vi, at kunderne var glade for vores service lokalt, men også at der var brug for mere overordnet styring og videndeling, når det kom til landsdækkende opgaver. Jeg kendte til IPW fra en tidligere ansættelse, og vidste, IPW var det, der kunne hjælpe os hen mod at blive ét EL:CON. Nu – knap et år senere – er vi så langt, at vi har ens CVR-nummer, ens regnskabssystem og så Con:nect, som vi kalder vores IPW, til intern videndeling.

Hele flowet af opgaver fra salg, tilbud og overdragelse registreres nu løbende i systemet, så vi har samme håndtering og samme nummerering. Vi har efterhånden fået strømlinet de fleste procesbeskrivelser og kvalitetsrapporter, vi har leverandøroversigt på dem, vi handler med, og reklamationer er synlige, så vi lærer af hinanden. Men man kan jo blive ved. Vi har opsat Con:nect, så vi får en reminder på opdatering hver 12. måned. Det er rigtig fint. Medarbejderne har også taget rimelig godt imod det. De kommer med forslag til, hvad vi mangler – og det er dem, der har fundet på navnet: Con:nect.

 


EL:CON A/S er en af landets største elinstallationsvirksomheder med mere end 600 medarbejdere, hovedkontor i Aarhus og afdelinger i hele landet. EL:CON opererer inden for elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, løsninger til vedvarende energi, sikring, indeklima, automation, termografering, forsyningsanlæg, vejbelysning og trafiksignaler. EL:CON er ejet af energikoncernen NRGi.

www.elcon-as.dk

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.