Transparent

“Vores virksomhed er vokset, og det er let at få QualiSchur til at vokse med.”

Lea Busk Klausen, Compliance Manager, Schur

Rejsen med IPW fortsætter

Schur Pack Denmark a/s er vokset, og det er let at få Qualischur, som IPWs ledelsessystem hedder hos os, til at vokse med.

Vores IPW-løsning, QualiSchur, rummer den nødvendige dokumentation i forhold til vores certificeringer; FSC, ISO 14001 og BRC-packaging. Vi har også lagt en del andre dokumenter ind – dokumenter, der er relevante i forhold til vores daglige arbejde. Oprindeligt var QualiSchur en form for simpelt opslagsværk, hvor medarbejderne kunne søge de oplysninger, der var nødvendige i forhold til vores certificeringer. Som årene er gået, har QualiSchur udviklet sig til et komplet ledelsesværktøj.

 

Fra envejskommunikation til tovejskommunikation

Vi har stadig alle vores dokumenter i QualiSchur, men struktureret på en mere brugervenlig måde, end da vi startede for ca. 10 år siden. Vi har eksempelvis tilføjet en lang række Formularer, der benyttes som ‘stamkort’ til bl.a. affaldshåndtering, overvågning af lovgivning og miljøforhold. Vi har Formularer, hvor medarbejderne kan indrapportere forskellige former for hændelser eller foretage deres rengøringsregistreringer. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for opbygningen af Formularer.

Løber vi panden mod en mur, så er der altid god hjælp at hente hos IPWs dygtige konsulenter. Vores virksomhed er vokset, og det er let at få QualiSchur til at vokse med.

 


 

Schur Pack Denmark a/s er Nordeuropas førende leverandør af emballageløsninger i karton. Virksomheden udvikler, producerer og leverer emballage til fødevarebranchen, bryggerier, frugt og grønt, fastfood, lægemiddelindustrien, helsekost, kosmetisk og non-food. Schur Pack Denmark a/s har produktionsfaciliteter i Vejle og Horsens, og har +150 medarbejdere.

schur.com

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her