Transparent

?

”Mit råd til andre globale virksomheder: Tal med IPW.”

Michael Robatzek, Director QEHS & Sustainability

LINDEMANNs ProMaS: Topmoderne software til sikkerheds- og kvalitetsstyring

Da LINDEMANN gik fra at være en del af en større organisation med 15.000 medarbejdere til et selvstændigt firma med omkring 200 ansatte, var der behov for en ny robust IT-platform til at håndtere afgørende aspekter af forretningen, såsom rapportering af ulykker/hændelser, træning og whistleblowing. IPW forstod vores behov, baggrund og ønske om hurtig lancering, og vi gik live efter kun 6 uger.

Sikring af sikkerhed og løft af kvalitet

Sikkerhed er en kerneværdi hos LINDEMANN, så det at ikke have et passende system til at styre dokumentation af sikkerhedsrelaterede spørgsmål betød, at denne udeladelse skulle adresseres.

Før lanceringen af vores nye platform havde vi kun en grundlæggende dokumentstyringsløsning, som manglede en søgefunktion. Selv med indførelsen af det mere moderne SharePoint stod vi stadig over for udfordringer med duplikeret indhold.

IPWs platform ProMaS giver en centraliseret og brugervenlig alt-i-en-løsning til effektiv kvalitetsstyring. Desuden var det afgørende for os, at IPW var en europæisk udbyder og kunne garantere, at vores data vil blive opbevaret på en tysk server, i overensstemmelse med Tysklands strenge databeskyttelsesregler.

 

Tilpasning af en hurtig, cloud-baseret og centraliseret IPW-løsning

Vi havde brug for en cloud-baseret løsning med single signon for at strømline adgangen. Det var også afgørende at undgå dobbelt vedligeholdelse af data. Alle data fra Human Resources gennem Azure skulle afspejles direkte i platformen. Derudover havde vi stramme tidsbegrænsninger og havde brug for, at systemet blev lanceret inden for få uger.

Efter diskussioner og en workshop blev platformen udviklet på bare tre uger. Intern test og brugerundersøgelse tog yderligere tre uger, hvilket betød, at vi kun seks uger efter vores første samtale med IPW havde et operationelt system.

 

Brugervenligt system med filtreret visning for effektiv ledelse

ProMaS tilbyder centraliseret indholdsstyring, som gør det muligt for brugere hurtigt at finde dokumenter, der er relevante for dem baseret på foruddefinerede definitioner. Det er tilgængeligt på tablets og mobile enheder gennem single signon.

Det første modul, der blev implementeret, fokuserer på sikkerhed – specifikt hændelsesrapportering – som er afgørende i vores tunge industri på grund af de medfølgende risici. Systemet gør det nemt at rapportere alle risikoobservationer og sikrer, at der inkluderes korrigerende og forebyggende handlinger. Det er ikke kun sikkerhed, den nye platform kan håndtere: Siden lanceringen for tre måneder siden er indholdet på systemet mere end tredoblet, og QEHS&S-teamet har ambitiøse planer om at håndtere flere funktioner i samarbejde med IPW.

 

Transparent risikoobservation

Rapportering inkluderer årsagsanalyse og korrigerende handlinger for observationer, næsten- ulykker og ulykker og er tilgængelig for alle. Ledere kan få adgang til specifik information.

Cloud-baseret og centraliseret løsning

Centraliseret indhold, filtreret i henhold til foruddefinerede definitioner. Medarbejdere lokaliserer hurtigt dokumenter og ser kun det, der er relevant for dem hver især.

Skalérbart system uden begrænsninger

IPW sikrer hurtige fordele og kan udvides sammen med LINDEMANNS’ globale udvikling. Derudover problemfri skalering til tablets og mobile enheder med effektiv single signon.

”Det er ikke kun sikkerhed, den nye platform kan håndtere: Siden lanceringen for tre måneder siden er indholdet på systemet mere end tredoblet.”

 

– Michael Robatzek, Director QEHS & Sustainability

Om LINDEMANN

https://lindemann-metalrecycling.com/en/LINDEMANN udvikler og producerer maskiner, anlæg og dele til skrotbehandling. Virksomheden tilbyder også hele metalgenanvendelsesværdikæden op til separation, sortering og afstøvning. 

LINDEMANN har ca. 200 medarbejdere, hovedkontor i Düsseldorf og 20 lokationer (datterselskaber og salgspartnere) verden over.

lindemann-metalrecycling.com

 

Dynamisk implementering på tværs af grænser

IPW Premium

Effektivisér registreringer og indberetningsprocedurer uden hjælp fra din IT-afdeling.
Læs mere her
bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.