Transparent

?

”IPW er en gateway til masser
af kapacitet, muligheder og kontrol.”

Viraj Pandithasekera, Assistant General Manager – Integrated Systems,
MAKEEN Energy, Sri Lanka

MAKEEN Energy

At gå digitalt har været en gamechanger for MAKEEN Energy. Nu styres nøgleformularer centralt og anvendes globalt – med det fokus at sikre lokale startsider, baseret på den enkelte brugergruppe.

Vores koncerns IPW-baserede Management System, MMS, har hjulpet med at revolutionere den måde, vi driver forretning på. Vores system er blevet en hjørnesten i vores organisations digitale transformationsrejse og har optimeret kvalitet, sikkerhed og miljøstyring markant ved at erstatte en bred vifte af forældede dokumentformater og skabeloner med centralt styrede, globalt tilgængelige digitale formularer og dokumenter.

Nu kan vores datterselskaber over hele verden forlade sig på standardiserede formularer og dokumenter, hvilket sikrer pålidelige processer uanset, hvor vi opererer. Dagene, hvor vi druknede i utallige e-mails, papirbaserede tjeklister og dokumenter, er for længst forbi!

 

Gamechanger: Fra “bare” rapportering til forretningsindsigt

I begyndelsen blev IPW-platformen brugt til digitale formularer og dokumenter med fokus på kvalitet og produktion. Med tiden udvidede vi anvendelsen for at opfylde ISO 9001/14001/45001-standarderne og sikre overholdelse på tværs af organisationen.

I dag har en af de mest betydningsfulde milepæle i vores rejse været konverteringen af vores omfattende database til handlingsrettet forretningsindsigt. Med hjælp fra IPW-teamet har vi med stor succes etableret forbindelse mellem vores databasesystem og vores BI-dashboard. Som et resultat heraf leverer vi nu operationel og forretningsmæssig indsigt til ledelsesteamene på tværs af vores globale organisation.

 

Optimering af systemet: Med assistance fra IPW’s Support Dream Team

IPW-platformen fortsætter med at imponere med sine innovative funktioner og egenskaber uden at gå på kompromis med fleksibilitet og brugervenlighed. Og med støtten fra IPW-supportteamet har vi sikkerhed for, at vores IPW-system løbende optimeres og fremtidssikres.

 

Globalt ledelsessystem med tilpassede brugerdomæner

Medarbejdere bruger en global ledelsesplatform baseret på ISO-standarder, der er tilpasset forskellige datterselskaber og afdelinger.

Konfiguration af BI-dashboard

BI-dashboards udnytter et væld af data til at skabe forretningsindsigt, der hjælper ledere og driftsteams med at træffe velinformerede beslutninger baseret på fakta og tal.

Veludviklet sprogversionering

Muligheder for sprogversionering til at præsentere vigtig information og retningslinjer på en brugervenlig måde for slutbrugere – især til fordel for overholdelse af krav og sikkerhed.

”Det føles ikke som om, vi arbejder fra Sri Lanka. Som administrator af systemet er det som om, jeg er en del af IPW-teamet!”

 
Viraj Pandithasekera, Integrated Systems Manager,

MAKEEN Energy, Sri Lanka

MAKEEN

Om MAKEEN Energy

MAKEEN Energy er en førende, global aktør i energiindustrien. Virksomhedens portefølje omfatter udstyr og service, facility management, påfyldningsanlæg til gas, bunkringsløsninger til naturgas/biogas, solcelledrevet gadebelysning og kraftværker, der omdanner plastaffald til en ressource. MAKEEN Energy beskæftiger ca. 3.600 mennesker på tværs af 6 kontinenter og opererer i over 140 lande.

Makeenenergy.com

Globalt ledelsessystem
med lokalt afsæt

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.