Transparent

?

”IPW har på kort tid automatiseret, optimeret og lettet hele arbejdsgangen.”

Per Steneman Larsen, Commercial & Supply Chain Director

Tvilum A/S

Vores ambition var et lettilgængeligt ledelsessystem, som samler alle politikker, processer og procedurer. I første omgang prioriterede vi at automatisere arbejdsgange og koble flest mulige medarbejdere på systemet hurtigst muligt. Siden har vi etableret et strømlinet workflow med tæt opfølgning.

Tvilum havde et forældet QMS-system med begrænset funktionalitet og manuelle arbejdsprocesser præget af tunge papirgange. Efter benchmark-test på de tre mest vægtige kriterier: Modulfunktioner tilpasset Tvilum, høj brugervenlighed og lav, årlig driftspris, valgte vi IPW, og vi bruger nu systemet bredt i organisationen. Det gælder alt fra indkøb, produktion, stoplager og kemikaliegodkendelser til sikkerhed, korrigerende handlinger, afvigelser, arbejdsmiljø, intern audits, projektledelse og medarbejderstyring. Hele arbejdsgangen er automatiseret, processer styres, og reminders sendes automatisk med status og opfølgning til ansvarlige medarbejdere.

 

Lynhurtig implementering i samtlige afdelinger

For at få systemet til at leve automatiserede vi en række specialprocesser, så medarbejderne i produktionen blev tvunget til at bruge de nye formularer. I samme ombæring så de, hvor meget IPW lettede alle arbejdsgange. Vi lagde ud de steder, hvor det var nemmest at få ambassadører. Når systemet var implementeret her, uddannede vi den aktuelle medarbejdergruppe og forsatte til den næste. På den måde spredte det sig som ringe i vandet, og først sidenhen har vi bygget videre på bagkataloget af måske knap så sexede procedurer.

 

Egen udbygning uafhængig af konsulenthjælp

IPW er virkelig nemt og intuitivt at arbejde i. Vi har selv lavet design af forside og kan let bygge nye formularer uden hjælp fra IPW. Den del betyder noget, for så snart vi præsenterede systemet for medarbejderne, fik de straks ideer og begyndte at opsøge os for at høre, om vi kunne putte den og den proces ind også? Så de har vidt omfang været med til at bygge systemet op, og vi laver løbende tilpasninger.

Automatiseret workflow

Processer er strukturerede i aktive formularer med dokumentkontrol, gennemsigtighed og kort reaktionstid.

SSO_login

AD-login med Single Sign-on

Brugere tilgår IPW uden login, når de allerede er logget på Microsoft 365. Al brugeradministration er samlet ét sted.

Data-exchange

Dataopsamling på leverandørevaluering

Potentielle leverandører indrapporterer i Tvilum Supplier Assessment–værktøj, som automatisk vises i IPW til vurdering på code of conduct.

”Medarbejderne kommer med ideer til nye, smarte ting i systemet, og vi bygger på hele tiden.”

 

Per Steneman Larsen, Commercial & Supply Chain Director

Tvilum er blandt verdens førende producenter af plademøbler, som distribueres i mere end 50 lande. Virksomheden producerer ca. 7 millioner møbler årligt, og har mere end 1.000 møbler i sortimentet. Tvilum har hovedkvarter og fabrikker i Danmark, en fabrik i Polen og ca. 800 medarbejdere.

Tvilum.com

Fokus:

Lynhurtig bottom-up implementering af automatiseret workflow

 

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.