Transparent

”Det her er et godt eksempel på den store forskel, som et lille og enkelt system kan gøre.”

Jakob Rølmer, Kvalitetskoordinator, VM Tarm A/S

VM Tarm A/S

Vi har en meget simpel udgave af IPW, der ud over vores procedurer og instruktioner, kun indeholder 5 IPW Formularer. Alligevel er vores IPW- løsning nerven i vores videndeling – og i sidste ende forudsætningen for, at de ting vi beslutter, kommer bedre ud i alle hjørner af virksomheden.

Før havde vi mapper og manualer stående i reoler, som skulle vedligeholdes, og det var både tidsrøvende og ikke særlig værdiskabende. Så fik vi udviklet e-formularer på interne reklamationer, kundereklamationer, korrigerende handlinger, forslag til tegningsændringer og vurdering af efterkalkulationer. Her har vores medarbejdere selv adgang til at indtaste dokumentation.

Kvalitetsledelsessystem som fælles platform

Nu har vi pludselig én, fælles platform, der fungerer som et slags intranet, og som vi bruger til al reklamationsbehandling, statistik og videndeling. Og overgangen har været let. Vores interne processer er blevet markant bedre og mere effektive, og har vi brug for hjælp, ringer vi blot til IPW’s hotline og får den nødvendige hjælp. Det fungerer superfint.

 


VM Tarm a/s producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet. Virksomheden har mere end 50 års erfaring, ca. 200 ansatte og råder over et samlet areal på 46.600 kvm, hvoraf 16.000 kvm er under tag og benyttes til produktion og montage, service, el-installation, komponent- fremstilling og administration.

www.vmtarm.dk

 

 

IPW Premium