Transparent

Synlighed over samtlige behandlingsprocesser

?

Visuelt behandlingsoverblik

Med Visuelt Behandlingsoverblik kan du dokumentere, hvor behandlingsprocessen er tungest i organisationen, og hvor du med fordel kan optimere for at nå virksomhedens mål.

Der er tale om en generel løsning til din IPW, hvor du kan aktivere opsamling af antal dage plus tilhørende grafer på alle de formularer lageret i IPW Formular og IPW Registrering, du finder nødvendigt.

 

Hvad siger kunderne…
“Med de grafer vi har i dag, kan vi se, hvor mange afvigelser der ligger. Vi kan se behandlingstiden, og hvor de strander. Det giver os et rigtig godt og hurtigt overblik,” fortæller Kia Kjær, Kvalitets- og proceskonsulent hos Energinet.dk om ibrugtagningen af Visuelt Behandlingsoverblik: “Vi er simpelthen blevet for forvente og det meget hurtigere, end vi havde forudset”.

 

To typer grafvisninger

Visuelt Behandlingsoverblik består af forskellige optællinger i grafer. Optællingen begynder fra den dag, funktionen aktiveres, og sker på alle oprettede sager – både åbne og afsluttede.

 

Tid i stadier:

Tid i stadier: beregner det gennemsnitlige antal dage, de oprettede poster har ligget i de enkelte stadier. Gennemsnittet vises pr. stadie samt et totalt gennemsnit. Eksempel: Beregning af gennemsnitlig behandlingstid samt tid pr. stadie

 

Hastighed i stadier:

Beregner antallet af poster, som har gennemgået et Tid i stadier 2stadie. Fordelingen af antallet vises i forhold til et fast dagsinterval og markeres med grøn, gul og rød. Eksempel: Fordeling af åbne sager pr. stadie i forhold til mål om hastighed

 

Ønsker du andre intervaller end de foruddefinerede, kan det sagtens lade sig gøre ved hjælp af en specialtilpasning.

 

Modul til IPW Formular og IPW Registrering

Visuelt Behandlingsoverblik kan bruges på formularer udviklet i IPW Formular og i IPW Registrering og kan med fordel benyttes sammen med Dynamiske Grafer, der også er udviklet til IPW Formular.

 

 

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.