Transparent

Få styr på din skabelon til instruktioner (SOP) – én gang for alle!

?

Event

Webinar om IPW SOP Instruktioner

IPW inviterer til gratis webinar den 12. oktober kl. 14.00 om IPW SOP Instruktioner – et nemt og overskueligt værktøj i IPW.

Kan du nikke genkendende til det her?

  • I er mange i organisationen, der laver arbejdsinstruktioner – det man så smukt kalder Standard Operating Procedures. Eller SOP instruktioner.
  • I laver dem på forskellige måder, i forskellig kvalitet og udseende, i et bredt udsnit af software (Word, PowerPoint, Excel) …
  • Og I gemmer dem alle mulige steder (som ingen har helt overblik over).

Hvis du kan, så kom med på vores webinar om IPW SOP Instruktioner – et nemt og overskueligt værktøj i form af en formular og et sæt trin-for-trin instruktioner, der hjælper medarbejdere til at oprette SOP’er og udføre rutinemæssige opgaver.

 

Du kommer (blandt andet) til at høre om:

  • IPW SOP Instruktioner – en undervurderet disciplin i effektiv kvalitetsledelse, som giver dig mulighed for at standardisere og styre indhold med et ensartet udseende.
  • Gevinster ved standard operation procedures, som spreder opgaven med at oprette vejledninger ud i alle virksomhedens hjørner.

Webinaret er for dig, der er kvalitetsansvarlig og andre, som synes det lyder smart med en nemt tilgængelig skabelon, hvor brugerne kun skal tænke på indhold – ikke opsætning.

 

FIPROS A/S & AB

Ensartethed i instruktioner

“Vi har også fået en SOP-skabelon, som standardiserer og giver en ensartethed i vores instruktioner. Vi har så valgt at udbygge SOP’en med video. Vi har en del omstilling af maskiner, og med video kan man vise præcis, hvor der skal trykkes og redigeres her og der. Det er så nemt, som det kan være.”

Christian M. Sørensen – Digitalization Manager 

Læs casen med FIPROS her

Snup en plads her

 

IPW-nyheder direkte til dig!

Modtag nyheder om IPW, kvalitetsledelse og invitationer til faglige events i din indbakke.

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.