Workshop & Kurser

På vores workshop og kurser er der viden og værktøjer ad libitum

SOP-webinar d. 26/2

Få styr på din skabelon til instruktioner (SOP) – én gang for alle

IPW Workshop

Brug for praktisk hands-on sparring på jeres specifikationsproces?
Vi har god erfaring med at facilitere i specifikationsprocessen. Vi kender løsningerne, og I kan specificere behovene. I forløbet udarbejder vi relevante prototyper, og afstemmer jeres forventninger til systemet.

Program for typisk workshop-forløb:

  • 2 workshopdage til afklaring af behov/krav
  • Udarbejdelse af prototyper
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelse – inklusiv økonomi og oplæg til implementeringsplan
  • ½ dag til præsentation af løsningsforslag/økonomi for endelig løsning

IPW Summer Academy

Lær alt det, du ikke har tid til at sætte dig ind i hverdagen. IPW Summer Academy er det intensive heldagskursus, hvor alle emner tager afsæt i virkelighedsnære eksempler. Her får du ny viden og cowboy-tricks til at udnytte jeres IPW platform optimalt – og til at kaste dig over nye måder at effektivisere jeres kvalitetsledelse.

IPW Kundeseminar

Tag med på IPW’s årlige kundeseminar med præsentation af nye features og udviklingsplaner pakket ind i ægte julehygge. IPW Kundeseminar er en hardcore og bramfri six pack-dag med tankegods, meninger, indlæg på tværs og på langs af IPW – alt sammen set gennem hornbrillerne på både interne og eksterne indlægsholdere.

Næste IPW Kundeseminar afholdes 10. december 2019.

IPW ERFA-netværk

I IPW’s ERFA-netværk kan du lufte idéer og faglige udfordringer med andre kvalitetsansvarlige, der arbejder med IPW. Uanset hvor mange kurser vi afholder, og hvor mange tusinde siders dokumentation vi forfatter, kan det aldrig måle sig med de erfaringer, der deles her.

Vi har pt. 5 ERFA-grupper, og der holdes IPW’s ERFA-møder både i Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland/Fyn, på Sjælland og på tværs i en fødevarerelateret gruppe.

Tilmeld dig som gæst 

Kunne du ønske dig et skræddersyet kursusforløb? Så laver vi et træningsforløb for dine medarbejdere. Hos dig eller hos os. Dag, aften eller weekend.

Har du spørgsmål om IPW workshops og kurser? Ring endelig på T. 70 25 02 14 eller mail: info@ipwsystems.dk

System-support Spørgsmål til produkter mm.