Workshop & Kurser

Viden og værktøjer ad libitum

Gå-hjem-møde

Giv os 2½ time – så viser vi dig, hvordan du får flere ressourcer, mindre overtid og overholder dine tidsfrister

Kundeseminar 2018

Kom med til IPWs årlige kundeseminar – en vidensdag, du ikke vil gå glip af.

IPW Workshop

Brug for praktisk hands-on sparring på jeres specifikationsproces?
Vi har god erfaring med at facilitere i specifikationsprocessen. Vi kender løsningerne, og I kan specificere behovene. I forløbet udarbejder vi relevante prototyper, og afstemmer jeres forventninger til systemet.

Program for typisk workshop-forløb:

  • 2 workshopdage til afklaring af behov/krav
  • Udarbejdelse af prototyper
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelse – inklusiv økonomi og oplæg til implementeringsplan
  • ½ dag til præsentation af løsningsforslag/økonomi for endelig løsning

IPW Summer Academy

Lær alt det, du ikke har tid til at sætte dig ind i hverdagen. IPW Summer Academy er det intensive heldagskursus, hvor alle emner tager afsæt i virkelighedsnære eksempler. Her får du ny viden og cowboy-tricks til at udnytte jeres IPW platform optimalt – og til at kaste dig over nye måder at effektivisere jeres kvalitetsledelse.

IPW Kundeseminar

Tag med på IPW’s årlige kundeseminar med præsentation af nye features og udviklingsplaner pakket ind i ægte julehygge. IPW Kundeseminar er en hardcore og bramfri six pack-dag med tankegods, meninger, indlæg på tværs og på langs af IPW – alt sammen set gennem hornbrillerne på både interne og eksterne indlægsholdere.

Næste IPW Kundeseminar afholdes 11. december 2018.

IPW ERFA-netværk

I IPW’s ERFA-netværk kan du lufte idéer og faglige udfordringer med andre kvalitetsansvarlige, der arbejder med IPW. Uanset hvor mange kurser vi afholder, og hvor mange tusinde siders dokumentation vi forfatter, kan det aldrig måle sig med de erfaringer, der deles her.

Vi har pt. 4 ERFA-grupper, og der holdes IPW’s ERFA-møder både i Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland/Fyn og på Sjælland.

Tilmeld dig som gæst 

Åbne kurser

Kunne du ønske dig et skræddersyet kursusforløb? Så laver vi et træningsforløb for dine medarbejdere. Hos dig eller hos os. Dag, aften eller weekend.

Har du spørgsmål om IPW workshops og kurser? Ring endelig på T. 70 25 02 14 eller mail: info@ipwsystems.dk

Gå-hjem-møde: Miljø- og arbejdsmiljøledelse

Miljø- og arbejdsmiljøledelse - med større fokus på topledelsen Tilmeld dig her. ISO-standarden 14001:2015 bliver i mange virksomheder brugt som et værktøj til at styre og styrke deres miljøindsats, men også til at sikre synlige resultater i forhold til virksomhedens kompetencer og løbende forbedre sig i forhold til konkurrenter

Læs mere

Gå-Hjem-Møde: Kvalitet i mindre virksomheder

Kvalitet i mindre virksomheder (nej, det kræver ikke store, forkromede systemer) Kvalitet har afgørende betydning for alle virksomheder, men kvalitetsledelse kan være en udfordring for mindre virksomheder, hvor hurtig omstilling er en del af hverdagen

Læs mere
Indlæs flere poster
System-support Spørgsmål til produkter mm.